V poslednom case som mal doma nejake problemy, ale moja priatelka stala vzdy pri mne a snazila sa mi pomahat ako najviac vedela. A napokon aj vdaka nej sa mi to podarilo zvladnut.
Teraz by som sa jej za to chcel nejako podakovat. Nie len tym, ze j
Povedať jej "ĎAKUJEM" je to najväčšie gesto, aké môžeš urobiť a ona to určite ocení. Ak to chceš nejako zaobaliť, kúp jej kvety, pozvi ju na večeru a povedz jej, čo pre teba znamená a že si vďačný za to, že pri tebe po celý čas stále a za to, že je vôbec s tebou. To by ju malo potešiť
myslim, ze ziadne materialne darceky to dakujem nevyjadria dost intenzivne. hlavne tvoja laska, pozornost, ochota... spravaj sa k nej ako ku svojej kralovnej, k niekomu, kto je pre teba najdolezitejsi a ona bude vediet, ze si jej neskutocne vdacny, za vsetko, co pre teba vykonala. no myslim, ze to vie uz davno. pretoze to robila urcite z lasky a laska je to najuzasnejsie co si ludia mozu dat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Alebo ak trváš na tom geste tak hluchonemí ti už niečo poradia ...
no dobre k veci : kup jej kvety povedz jej, ze jej za vsetko dakujes a bla bla...