Myslím, že MS sa nedajú len tak vyvolať. Ale chápem ťa, mne to tiež (najmä zo začiatku, krátko po finále) dosť chýbalo. V pondelok po som si vravel, kto dnes hrá? A potom že jaj, veď už nik
Tak ako píše @kokotis to nefunguje, musíš zapáliť sviečky (čierne) do tvaru pentagramu, obetovať trošku svojej krvi, alebo nejaké zvieratko aby si si MS naklonila, a potom potichu odriekavaš niečo ako "Microsoft, vyvolávam ťa"
Ja neviem teraz ci majstrovstva sveta alebo mikrosoft, ale skus cierne sviece a nakreslit na zem pentagram, krv panny tiez nie je na skodu. Ak si velmi iniciativna, mozes skusit obetovat sliepku.
Ptm mozno daco vyvolas.
@aventine@staphylococcus To ste ozaj písali každá zvlášť? Dosť dobré! Asi to teda skúsim a budem čakať či príde menštruácia, Microsoft, alebo majstrovstvá sveta v hokeji znova Ale menštruáciu už nechcem, keď mi konečne končí
@azizi ano, uplne seriozne, postli sme to tu istu minutu (checkni) a vazne sme sa na tom nedohadovali
Pro tip: ked obetujes tu sliepku, mozes ju nasledne upiect!
A daj vediet, co prislo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ptm mozno daco vyvolas.
Just kidding, tiez ma pobavilo, ako sme sa zhodli
Aby som tu nepísala len odveci,
Červené víno je cesta
Iné triky na predčasné vyvolanie nepoznám
Pro tip: ked obetujes tu sliepku, mozes ju nasledne upiect!
A daj vediet, co prislo
Ideš ku gynekológovi a dáš si pichnúť vyvolávačku...
cervene vino, vela citronov, horuce kupele a oblec si pekne nove drahe nohavicky a svetle saty
a nevezmi si so sebou ziadne hygenicke potreby
zarucene
a preco potrebujes? meska ti menstruacia, ci chces, aby skoncila skor?
v oboch pripadoch... lekar/ka