na mňa nesedí žiadna možnosť. momentálne vyprašivelé, neožehlené (ale umyté!!! , ale ešte týždeň a budem sa zas snažiť prekabátiť zvyšky ryšavej a moju slamenú farbu, že mám hnedé vlasy.
Keď som bola naposledy u kaderníčky, tak povedala: "Chcela by som mať také krásne a zdravé vlasy ako máš ty." Okej zdravé možno sú, ale krásne? A navyše si robia čo chcú :/ Ale tak povedzme, že tá druhá možnosť, ale šampónujem a oplachujem ich iba raz
sú fakt husté, dlhé, miestami sa vlnia, a vlastne si chaoticky robia čo chcú podľa ich vlastného uváženia...myslím, že viac sedí tvrdenie, že moje vlasy so mnou symbiotizujú než to, že ich mám...
ú to sú teda možnosti jak z nejakého psychotestu v SMEženy
ale tak...červenohnedé, husté, dlhé. nefarbím si ich, kaderníčku nejak extrémne nenavštevujem, používam všelijaké výživné spreje atď. čiže sú snáď aj zdravé
moje vlasy strane radi menia odtiene hnedej....raz mi strasne stmavnu az na uhol a raz mi tak zblednu ze skoro vyzeram ako blondyna ....raz ich mam vlnite raz rovne....proste robia si co sa im zachce ....ale je to sranda....vlasy mam jak chameleon
...prirodzene, ale hore pri hlave ich mam tmavsie a cim blizsie ku koncom, tym svetlejsie, obcas odtiene rysavej, ale len na fotkach to vidiet alebo v dobrom svetle..proste hroza, ale nechavam si prirodzenu, mne sa pacia..aj niekolkym dalsim.. a su znicene, priznavam ..
Asi tak 60 cm dlhé, rovné že to viac už ani nejde, farbu ale neviem identifikovať - niečo medzi špinavou blond, zlatou blond a ryšavou, občas dohneda ak nesvieti slnko :p Ale prirodzené!
Moje červené (momentálne mierne odrastené) vlasy sú vizitkou môjho farbenia, ale summa summarum ich mám husté a mierne vlnité. A stále smrdia od cigariet
Dlhšie, zafarbené- čokoládová, kučeravé (už nežehlím), po skoro 2 rokoch žehlenia (s menšími prestávkami) a odfarbovania peroxidom, aby som dosiahla vysnívanú ryšavú, ktorá sa aj tak nepodarila sú nadmieru zdravé. Momentálne nechávam narásť aspoň po pás...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Vlasy sú husté, ale určite nie vizitkou kaderníka, skôr práce pred zrkadlom.
ale tak...červenohnedé, husté, dlhé. nefarbím si ich, kaderníčku nejak extrémne nenavštevujem, používam všelijaké výživné spreje atď. čiže sú snáď aj zdravé