Etooo... Keďže strašne "závisláčim" na Korei a Japonsku veľmi by som tak chcela aj vyzerať Nemáte náhodou nejaký typ čo mm robiť aby som vyzerala ako aziatka? Dakujem všetkým vopred za rady :3
@HiyoriNeeHyung velmi siroky pojem..... konkretizuj!..... ludia sa tam obliekaju Aj podobne ako u nas, niektory bezne nosia "cosplay" atd.
ci chces mat oči ako japocni ci ako?
@hiyorineehyung vyzor tvare?
no kosti a tvar tak lahko nezmenis bez operacie
make up ak vies robit dobre tak s tym sa da trosku priblizit, ale tie oci robia na aziatoch velmi vela. mozes ich spravit s licenim, ale stale to nebude ono
pripadne na youtube je vela navodou ako na to.
Daj si vyhľadať slovné spojenia: "how to look like an asian girl" a nájdeš milión návodov. Keďže konkrétne neviem, ako chceš vyzerať, tak bude najlepšie, keď si to nájdeš sama a tých videí je naozaj dosť Good luck.
Výzor tváre? Akože nič proti nim nemám, ale aziatky mi prídu max. nepríťažlivé. Všetky majú rovnaký výraz, šikmé oči, ploché tváre bez výraznejších čŕt, čierne vlasy...no proste...nič moc...
Nechápem aj mužov, čo sú napichaní z aziatok...
Prepac, mozno budem zaparat, ale...ma zaujima, co ta tak strasne bavi na Japonsku a Koreii? A nie len teba ale v poslednom case mnoho ludi o tom hovori.
Aj tak o par rokov ovladnu svet, este ich budes mat aj plne zuby. Co je na tom take zaujimave?
A suhlasim s @10 som max. rada ze nie som aziatka.
@oveckaa no, čo milujem na Japonsku a koreii? všetko Ich kultúra,icj štýly obliekaniaich zdravý spôsob života,ich záujem o krásu,ich hudbu (k-pop,j-rock),anime a mangu, dorami,ich k-pop dance covery....Poznám vela ludí ktorý ako ty hovoria presne to isté "čo na tom môžu maž radi?" to by si proste musela všetko vidieť aby si tomu pochopila Aziatky sú podla mna veľmi pekné ženy,verila by si že to dievča na tom obrázku čo som dala hore (tá v tej bielej športovej podprsenke) má 46 rokov a 2 deti? Aziatky sa o seba strašne starajú a ich vzhla dje pre nich velmi dôležitýnarozdiel od nás sloveniek.My slovenky sme velmi pekné ženy,ale nedokážeme to "predať tak ako oni.Oni proste vedia ako sa nalíčit a čím okúzlit
@firestorm a co je na nich zleho?
vacsinou pekne štihle telo a aj tvar maju taku ako by som to nazval, hmmm "jemnú" , praveze maju velmi vyrazne crty. Jasne ze nie kazdy "europan"(teda ten co neni aziat ich dokaze rozoznat.... ako priklad ty
Videla som video kde sa aziatka nalíčila tak aby vyzerala ako beloška.Možno by sa to dalo aj naopak takže skúsila by som dačo s líčením. Samozrejme obliekanie aj keď to si ty ako faninka už určite zvládla.A najlepšie čierne dlhé rovné vlasy a tmavé oči.Ak ich máš modré,zelené alebo podobne dá sa to vyriešiť šošovkami.
@hiyorineehyung neviem o nich vela, cize nejdem ani porovnavat, ale viem co tym chces povedat. Asi ta chapem, tiez by som chcela pred tym ako zomriem vidiet kus sveta, ktory je pre mna zaujimavy, myslim ze aj ty by si chcela navst. Japonsko, porovnat ci je to naozaj tak ako si myslis. Tak vies ja som v tom ze v Koreii je komunizmus a Cina (nie Japonsko) zdevastovala kus prirody a sveta, ale to by sme mozno aj my, kebyze sme taky velky stat. A tak to mam pokope.
Co sa tyka vzhladu tych ludi, kazdy ma svoj nazor Ja vyzeram ako 10 rocne dieta, cize mne uz taky dievcensky vyzor vadi na sebe. A tiez to, ze vsetko co dosiahnem moze len za to, ako vyzeram napr. s toho by som nemala dobry pocit
Ale dakujem za vysvetlenie
@floremcorde no mm hnedé oči to video som videla tiež dúfam že sa to snad nejak dá aj naopak :"D No vlasy by som zase chcela trošku iné,nie presne dlhé hnedé,ale keďže je kopu odfarbených aziatiek s rôznymi účesmi tak by to nemal byť ptoblém Vlasy by som si chcela nechať hnedé a nad účesom ešte rozmýšľam (momentálne mám polodlhé vlasy s ofinou) Dakujem ale za radu
to že sa ti niečo páči neznamená že tak musíš aj vyzerať. uznávaj štýl aký chceš, ale nebuď jeho otrokom a buď hrdá na to čo máš :ehm: ale vo veľkej miere to hovorím len preto, lebo ti tam svieti že 13 rokov
@HiyoriNeeHyung Neboooj,z toho za chvilku vyrasties Vela ludom v tvojom veku hrabe Napriklad ja ked som mal 13 ,odvtedy som si nechal dlhe vlasy,nosil vybijane opasky,retaze a cely v cieernom lebo sa mi strasne pacil ,,metal,, Vyzeral som jak idiot ALe pak som z toho nstastie vyrastol:.-D
@mefistofel ked maju velmi jemnu tvar a zaroven su vyrazne to su ake? ved to sa vylucuje navzajom
a samozrejme ze su si aziatky podobne, lebo europan ma vsetky mozne odtiene pokozky, oci moze mat tmave, hnede, zelene, modre, sive, vlasy blond, hnede, čierne, ryšavé. Ovela viac moznosti
@elenari mám tam 13 pretože som zadala nepsrány dátum narodenia V reali už mám 14,5 (viem že to není o moc viac) Chcem tak yvzerať preto,lebo sa mi to páči Nepovažujem sa za nejakého otroka tochto štýlu Páči sa mi to,obdivujem to a preto tak chcem vyzerať každý ma nejaký svoj vzor Samozrejme že som rada za to čo mám,ale ako každé dievča by som to chcela vylepšiť
@oveckaa aziatky nemaju vsetky takto napisem spolu "cierne vlasy + cierne oci a taku istu plet....." tak isto ako u cernochou kazdy ma inu farbu a nie taku istu, a aj u belochou to iste. Len ked proste tieto veci nepoznas a nevies o tom az tak vela tak lahke je povedat nepaci sa mi to ked si videla mozno tak dve aziatky a to mozno vietnamky a aj to len bud na obrazku alebo na trznici
@bacik200 "vyrasie?" to ked sa niekomu nieco paci a aj oblieka sa co sa mu paci nenamena nic ine len to ze sa tomu cloveku paci to co sa paci a nikoho nezaujima ze si vacsina mysli ze vyzera ako blbec....
obdobie zivota ked ma niekto to je normalne ze mu priada divne ze co sa mu pacilo pred XY rokmi,
....a osobne asi tak od 10r paci sa mi japonska kultura a podobne a sam som si vsetko vyhladaval nikto mi to neukazoval a stale to trva, proste ked clovek najde nieco co sa k nemu hodi tak pri tom zostane, ked si sa len nechal nahovorit od kamaratou lebo nemas vlasny mozog tak je jasne ze si po case pripadas ako idiot ale to moze trvat tento status aj dodnes
@elenari ja sa zatiaľ nelíčim,teda maskaru a lesk na pery nepovažujem za líčenie :"DDD Ale kedže ako vidím,je make-up jediným dobrým typom,tak sa to pokusím preferovať
@oveckaa no,zaujíma ma to už od 11 rokov, čiže už také 4 roky prišla som k tomu celkom náhodou cez jeden blog kde bola recenzia na jedno anime (vampire knight) pozrela som si to,a od vtedy ma to chytlo Začala som pátrat po podobných veciach a nakoniec som sa ani nenazdala a pohltilo ma to A doteraz ma to drží :333
@method nepovedala som že sa mi nepáči vlastná tvár Nikdy v živote by som na plastiku nešla,príde mi to až moc umelé Make -up sa dá zmyť,ale toto už zostane navždy. Ja som dost naturálny človek,a uznávam viac trochu prirodzenejšiu krásu.To že by som chcela vyzerať trochu azijsky,neznamená že sa chcem stať prototypom Park Shin hye alebo čo
@firestorm "Všetky majú rovnaký výraz, šikmé oči, ploché tváre bez výraznejších čŕt"
Stavim sa, ze si videl aziatky akurat tak na obrazku, resp hodnotis len podla 5 minutovej prechadzky po trznici. Kazdopadne nezazlievam ti to, my pre ine rasy tiez vyzerame na jedno kopyto a to mame dokonca aj roznu farbu vlasov.. Je to normalne, po case zacnes vidiet tie velke rozdiely. Ja vidim rozdiely uz aj medzi korejkami, cinankami a japonkami..
ak nemas crty tvare aspon naznakovo "aziatkovske", tak tazko. moja sestra ma a ked mala take obdobie zvyraznovala to licenim az sa jej stavalo, ze si ju ludia na ulici s aziatkou sem tam aj mylili.
skús to v ďalšom živote.. možno budeš aziatka
ako osobne nechápem túto posadnutosť ázijskými krajinami a ich štýlom a vôbec.. prídu mi pírliž strelení.. ale tak..každý máme svoje
@hiyorineehyung aby si vedela japonky a celkovo čína dostavaju na narodky 18 rokov plasticke chirurgie tváre nakolko maju zaužívaný JEDEN ideal krasy a ked mas iny tak niesi v spoločnosti plnohodnotne uznavana - takže rada - daj si plastiku ako ony
@lowinqa to je predsa Anthonyho frajerka! (či sakra, snúbenica! ) Ale nie, nie je, mali jedno video že "Boyfriend does my makeup" a bez mejkapu je ako každý iný biely človek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
skús jesť veľa ryže,možno potom budeš takto vyzerať
ci chces mat oči ako japocni ci ako?
» fsa.zedge.net/scale.php?img=O...
no kosti a tvar tak lahko nezmenis bez operacie
make up ak vies robit dobre tak s tym sa da trosku priblizit, ale tie oci robia na aziatoch velmi vela. mozes ich spravit s licenim, ale stale to nebude ono
pripadne na youtube je vela navodou ako na to.
Nechápem aj mužov, čo sú napichaní z aziatok...
Aj tak o par rokov ovladnu svet, este ich budes mat aj plne zuby. Co je na tom take zaujimave?
A suhlasim s @10 som max. rada ze nie som aziatka.
vacsinou pekne štihle telo a aj tvar maju taku ako by som to nazval, hmmm "jemnú" , praveze maju velmi vyrazne crty. Jasne ze nie kazdy "europan"(teda ten co neni aziat ich dokaze rozoznat.... ako priklad ty
Co sa tyka vzhladu tych ludi, kazdy ma svoj nazor Ja vyzeram ako 10 rocne dieta, cize mne uz taky dievcensky vyzor vadi na sebe. A tiez to, ze vsetko co dosiahnem moze len za to, ako vyzeram napr. s toho by som nemala dobry pocit
Ale dakujem za vysvetlenie
a samozrejme ze su si aziatky podobne, lebo europan ma vsetky mozne odtiene pokozky, oci moze mat tmave, hnede, zelene, modre, sive, vlasy blond, hnede, čierne, ryšavé. Ovela viac moznosti
obdobie zivota ked ma niekto to je normalne ze mu priada divne ze co sa mu pacilo pred XY rokmi,
....a osobne asi tak od 10r paci sa mi japonska kultura a podobne a sam som si vsetko vyhladaval nikto mi to neukazoval a stale to trva, proste ked clovek najde nieco co sa k nemu hodi tak pri tom zostane, ked si sa len nechal nahovorit od kamaratou lebo nemas vlasny mozog tak je jasne ze si po case pripadas ako idiot ale to moze trvat tento status aj dodnes
(Oscar WIlde)
Stavim sa, ze si videl aziatky akurat tak na obrazku, resp hodnotis len podla 5 minutovej prechadzky po trznici. Kazdopadne nezazlievam ti to, my pre ine rasy tiez vyzerame na jedno kopyto a to mame dokonca aj roznu farbu vlasov.. Je to normalne, po case zacnes vidiet tie velke rozdiely. Ja vidim rozdiely uz aj medzi korejkami, cinankami a japonkami..
ako osobne nechápem túto posadnutosť ázijskými krajinami a ich štýlom a vôbec.. prídu mi pírliž strelení.. ale tak..každý máme svoje
No napríklad tuto Kalel vyzerá dosť "aziatsky"
nechápem, prečo všetci riešite druhých a nie radšej seba
oni vyzeraju tak neludsky jak mimozemšťania
mám z nich strach
Mohla by som sa ťa spýtať či na to tvoja sestra používala nejaký Tutorial? Poprípade ako to robila? Ďakujem za odpoveď.