ja ani nwm viem ze vsetkym to pripomina Samaru ale NAOZAJ som vtedy ked som tento nick vymslala o Samare nevedela ja nwm co ma to napadlo pacili sa mi tie dve očka na konci a malo sa to citat ako U ale aj tak to vsetci citaju inak...to uz je jedno nepaci sa mi tento nick ale aspon ho nema len tak hocikto
Ja som sa nevedela rozhodnúť medzi dvomi nickmi, jediné čo mali spoločné bolo, že začínali na D, preto to D a kedže som nechcela mať to D samé, tak som pridala 170. To číslo nič pre mňa neznamená, ale mám ho aj na e-mailovej schránke, lebo ten nick čo som si chcela dať na e-mail bol obsadený, potom som tak pridala 17, ako môj vtedajší vek, aj to bolo obsadené, tak som si pridala ešte nulu
volam sa ivo, a ked som bol maly, mali sme Daewoo Tico, a Daewoo (citali sme dejvo), sa rymovalo s Ivo, tak ma chalani volali daewoo. ale potom bolo daewoo odkupene koncernom GM, a teraz je to chevrolet, tak podla toho som sa zmenil z daewoo na chevro
no, mala som ho vymyslený už pred tým, než som sa zaregistrovala na Birdzi. Vymýšľala som ho na Pokec. Lebo som nechcela nick so svojím menom a nechcela som mať komplikovaný. A ešte som si povedala, že nechcem nick, kde sú čísla. A tak vzniklo najhappy. Odvtedy som všade Najhappy a nikto iný taký nick nemá, proste, Najhappy je len jedna
toto sa ma na stretku pytali,no neviem to odovodnit niak ja neviem ze preco toto pri registracii ma nic ine nenapadlo,tak sa ma to uz prosim nepytajte,lebo ani sam neviem
bo moja najlepsia kamoska je cezrovnikovepralesy... v skole sme si robili z toho srandu a ja som si chcela urobit nick na birdzi...a tak vznikol moj nick ...
nikoho vtedy nenapadlo ze si zoberem z toho priklad...
no wranna je tak trochu moja prezývka... pár ľudí ma tak volá tak to nebolo ťažké a všade mám takýto nick a nemala som náladu vymýšlať niečo originálne
otec sa vola peter, ja som peter a v brazilii sa mladsi s menovcov pomenuva pridanim -inho, jak u nas, ze mladsi abo junior....a kedze peter je pedro, tak vzniklo pedrinho
@chicalavativa máš vskutku veľmi pekný nick niekedy nezáleží na správnosti, ale na tom, ako to znie
môj vznikol asi nejako tak, že: moje meno je Zuzana, čo pochádza z hebrejského mena Šóšana, čo vzniklo zo slova šóša=ľalia. ale nechcela som sosana, znelo mi to smiešne a zanedbala by sa výslovnosť, tak na birdz to mám teda ako shoshana
@semonique noo..mna prezyvaju podobne ako ty mas nick mňa prezývaju mimisique čiže koncovka je rovnaká len nejako si to mimisique skrátili na šiši myslím, že jednoduchšie
tha u mna celkom jednoducho. bo sa tak volam, aky mam nick a tie cisla su datumom mojho narodenia..tak ma uz poznaju ..hoc predtym boli pokusy o ine nicky(take uplne odveci ..ale na tento som si uz zvykla
našla som vo fínskom kalendári... teda ono by sa to ešte dalo oddôvodniť aj ako fínska bohyňa hôr, pani lesa, manželka Tapia zarasteného machom, no ale.. radšej to prvé
Ja som chcel niečo krátke a ľahko zapamätateľné a aby tam bolo nejaké nezvyčajné písmeno. Rozmýšľal som a potom ma napadlo že Yebo, tak mi niekedy hovoria kamoši. Na začiatok som si dal ale Y až to nepôsobi ako vulgarizmus
no,taka priblbla zdrobnelina mojho mena a sedmicka pre tych ktorym to nedoplo som Radka fuj a terza by som si Radulik URCITE nedala lebo to znie tak teplo=D=D vymyslela by som si nieco komplikovane bez cisiel..ta sedmicka je z nejakeho divneho dovodu...tento nick mam aj na keci,ale nepouzivam ho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@tikalok taký dlhý príbeh to je? ako si prišiel na to?
volam sa ivo, a ked som bol maly, mali sme Daewoo Tico, a Daewoo (citali sme dejvo), sa rymovalo s Ivo, tak ma chalani volali daewoo. ale potom bolo daewoo odkupene koncernom GM, a teraz je to chevrolet, tak podla toho som sa zmenil z daewoo na chevro
no vidiš tak tí, ktorí videli tú diskusiu už budú vedieť že sa ťa to nemajú pýtať
nikoho vtedy nenapadlo ze si zoberem z toho priklad...
etiopske meno
môj vznikol asi nejako tak, že: moje meno je Zuzana, čo pochádza z hebrejského mena Šóšana, čo vzniklo zo slova šóša=ľalia. ale nechcela som sosana, znelo mi to smiešne a zanedbala by sa výslovnosť, tak na birdz to mám teda ako shoshana