ak to chces naozaj vediet ako zabit cloveka tak mi napis spravu. poznam jeden sposob co vymyslela ruska mafia(alebo KGB?? ale sak to je to iste ako zabit cloveka bez toho aby na nom ostali nejake stopy. ked ho najdu tak bude len mrtvy, bez hocijakych stop
Ako zabit zenu??? Jednoducho.... skus doma tyzdne neupratat, iba robit neporiadok a ked vyhlasi generalny strajk, povedz jej: "No sak ked ten bordel znesies?".... ja som skoro infarkt chytila ked som to pocula.... Ale nastastie zla burina nevyhynie... xi xi xi....
Dalsia rada... hmmm je jedna rastlina...(uz si presne nepamatam nazov, ale sak ti mozem zistit ked pojdem na svk). Ked vyvar z korena budes babe pridavat po trochach a do jedla... dajme tomu 2x tyzdenne tak o pol roka je po nej a bude to vyzerat ako prirodzena smrt... lebo rastlina sposobuje upchavanie ciev, co je pri nespravnej zivotosprave sprievodny jav. Taaakze asi tak...
Inak vela stastia a potom napis, ako to dopadlo..... A moc tento recept nerozsirujte...xi xi xi.... lebooo ak ma ten moj moc nasere tak to nanho asi pouzijem.
Caute, volam sa Vlasto a mam 14. Zeny nebijem ani ich nechcem zbit, ale mam jedneho kamosa, ma 16 a rad bije zeny. Ano je taky agresor, ze minule zhodil jednu cez velku prestavku zo schodov a dobre sa pri tom zabaval... Hlupak! Ja mam zeny rad, chcem byt snimi kamarat, aj ked moja starsia sestra Viola tvrdi, ze so zenami kamarat byt nemozes. A Viola pri tom vie..., chodi 2 roky s Lukasom, Lukasom, ktory sa venuje tolkym sportom...
KGB forever, zober sneh, nadzgaj jej ho do ust az po hrtan, zadusi sa a sneh sa roztopi a odpari alebo vytecie (ju musis otocit po smrti na brucho aby odtiekol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
1, Nájdeš jednu ženu
2, zviažeš
3, zrežeš
4, hodíš do vody.
síce kvety po tomto opeknejú, ale pri ženách badať genetyckú odchilku tie narozdiel od kvetou umrú.
A ak by si to chcel realizovať tak sa mi ozvi kamarát má pohrebníctvo, nieako by sme sa dohodli.
Dalsia rada... hmmm je jedna rastlina...(uz si presne nepamatam nazov, ale sak ti mozem zistit ked pojdem na svk). Ked vyvar z korena budes babe pridavat po trochach a do jedla... dajme tomu 2x tyzdenne tak o pol roka je po nej a bude to vyzerat ako prirodzena smrt... lebo rastlina sposobuje upchavanie ciev, co je pri nespravnej zivotosprave sprievodny jav. Taaakze asi tak...
Inak vela stastia a potom napis, ako to dopadlo..... A moc tento recept nerozsirujte...xi xi xi.... lebooo ak ma ten moj moc nasere tak to nanho asi pouzijem.