zdravim, už dlho chcem byt pc grafikom lebo ma takato praca bavi ...venujem sa photoshopu, gympu, coredrawu, cineme 4d a dalsim no hladam nejaku literaturu aby som v tomto obore mohol napredovat ...hladam nejake pdf-ko s literaturou, co som aj nasiel tak
ja som poctivo 4 roky študovala digitálnu grafiku a teraz neprijatá na výšku predávam handry v skejt šope. photoshop som od maturity nezapla. čiže chalan - školu k tomu nepotrebuješ chce to len snahu.
dobre tak nieco predsa este pohladam ...a co sa tyka zamestnania so strednou skolou to je dost velky problem no ale ako programator pocitacovy grafik je to predsa len lepsie, obzvlast ked je vs, ale drina riadna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
napis do google "graphics tutorials" ... alebo si otvor lubovolny warez s e-book a mas tam knih o grafike po milu p*cu
Na Corel sa vykasli to je odpad, venuj sa radsej Illustratoru. Celkovo by som ostal pri produktoch Adobe. Zaklad je Photoshop, Illustrator, InDesign.
Nauc sa co to o Typografii, co je to spadavka, farebne profily, CMYK, RGB, a take tie zalamovacske drobnosti.