Nazdar chcel by som sa opytat hlavne internotovych fajnsmekrov
ktory uz maju nieco pochodene . Nepoznate nejaky dobry zposob ako si zarobit cez internet ? Pocul som uz o bitcoine a kedysi davno este aj o klikacke kazdopadne nezda sa mi to ako dobr
Pred padom bitcoin marketov som bol 900 dolarov v pluse, teraz som konecne po tyzdnovej niekolko sto dolarovej strate 400 dolarov v pluse, takze da sa na tom zarobit, len potrebujes vstupny kapital ako pri kazdej investicii
zaujimave nazory ako citam. takze z mojej praxe, klikacka je uplna strata casu. urcite bude lepsie zacat sa venovat tomu co vas bavi a to potom prezentovat na webe, vytvorit z toho infoprodukt, ebook, kurz, pridavat zabavne videa na youtube facebook, prepojit to s vhodnymi nastrojmi na webe, ktore su uz teraz lacne.
predpokladam, ze chcete si zarobit viac ako len par dolarov mesacne. urcite je dobre pozriet sa na to ako na nieco vase a zacat tak budovat svoj VLASTNY biznis. samozrejme ze vam to zoberie urcity cas a aj peniaze, ale to je hadam samozrejme ak chcete vytvorit nieco co vam bude prinasat potom do buducna.
cize zakladna otazka: Cim mozem pomoct druhym? ak si na nu odpoviete, tak budete vediet v com mate zacat podnikat na webe.
Po prvé
Existujú stránky kde po registrácii Vám budú chodiť na e-mail reklamné maily. Za to že si ich prečítate vám zaplatia. Sú to malé sumy ale ak sa registrujete na viacerých stránkach tak sa to celkom dá. Tu je pár odkazov na registračné formuláre:
Na tejto stránke zarábaš bitcoiny. Toto je ale klikačka. To znamená že po registrácii si na ich stránke nájdeš odkaz niečo ako platené kliky a klikáš na reklamné bannery a za to ti platia. » probitcoin.org/index.php?refer...
Ďalej je tu CashFiesta
FUnguje to asi takto:
najprv sa treba registrovať na internetovej stránke. Tu je odkaz pre registráciu - » www.cashfiesta.com/php/join.php?re... Po registrácii si musíš stiahnuť program ktorý je na ich stránke... antivírus bude mať s ním problém lebo odosiela dáta z tvojho počítača t.j. body ktoré máš a či nepodvádzaš. Preto ak chceš používať CashFiestu musíš si vypnúť antivírový program alebo nainštalovať Norton antivirus.
Ak toto všetko zvládneš, nainštaluj program a na hornej časti obrazovky sa ti zobrazí banner s reklamami. A zarábaš! Musíš dávať ale bozor na to aby sa panáčik (taký mexičan) v ľavom rohu bannera stále pohyboval. On sa sem tam unaví a sadne si vtedy na neho treba kliknúť lebo zarábaš len vtedy keď chodí. Dá sa tu zarobiť aj 5 Dolárov za 5 hodín. Tak dotoho
A ešte jedna posledná pre mňa asi najzaujímavejšia vec. Aj toto tu na BIRDZe bolo už spomínané ale ja vám to vysvetlím trochu inak.
Jedná sa o program ktorý si po registrácii na tejto stránke nainštalujete » coingeneration.com/auth/new/589438...
S týmto programom už nemá antivírus žiadne problémy.
Táto firma využíva výkon vášho počítača ktorý vy nevyužívate. Používajú ho na spracovanie veľkých matematických operácií na ktoré by si museli inak zakúpiť veľké množstvo serverov a počítačov.
Ešte jedna maličkosť. Pri registrácii je potrebné zavolať na číslo ktoré Vám uvedú. Hovor bude trvať asi 3 sekundy. Je to verifikácia, stojí to pár centov. Ja mám mobil na kredit a ani som nezbadal že mi niečo stiahli.
Zarobiť sa da aj hranim strategicko-ekonomickej hry možte to hrať pre zabavu alebo aj pre peniaze princip hry je velmi jednoduchy spočiatku su zarobky male ale den čo den sa vaše prijmi zvyšuju je len na vas kolko vašim hranim vytiahnete bol by som rad keby ste sa zaregistroval pod moj odkaz mne by to trochu pomohlo a keby ste niečo nevedeli stači napisat odkaz na stranku je » www.marketglory.com/strategygame/ja...
Toto je veľmi dobrá stranka: » cashtasks.com/?ref=208526...
Dávajú tam 1$ za prezretie jednej reklamy! A sú tam aj iné spôsoby ako získať doláre. V deň keď som sa tam zaregistroval som mi zarobil 25$ ! A trvalo to iba 10 minút! Odporúčam
Zdravim vospolok. Chcel by som sa spytat, ci vam uz nejake peniaze dosli na ucet z klikaciek? Pretoze ja mam zlu sjusenost. Zhruba pred 3mi rokmi som klikal reklamy na 3ch rozlicnych strankach, podmienka na vyplatu bolo dosiahnutie 1000 dolarov, klikal som ako debil cca rok a dodnes mi ziadne peniaze neprisli disappointed:( Dostal uz niekto z vas realne peniaze?
Kašlite na nejaké klikačky a blbosti, z toho nikdy nič nezarobíte. Ak chcete naozaj zarobiť, začnite niečo ponúkať / predávať. Či už služby alebo produkty.
Ja napríklad predávam produkty na eBay. Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Internet prináša kopec možnosti ako si zarobiť peniaze. S klikačkami niečo zarobíš, ale nie je to veľa. Ja som našla ďalší zaujímavý spôsob, ako si zarobiť peniaze na internete. Jedná sa o obchodovanie na burze alebo kopírovanie ziskových obchodníkov. Môžete sa na to sami mrknúť: » uspesnynaburze.sk/blog/ako-zarobi... , môžno to niekomu taktiež pomôže ako mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
predpokladam, ze chcete si zarobit viac ako len par dolarov mesacne. urcite je dobre pozriet sa na to ako na nieco vase a zacat tak budovat svoj VLASTNY biznis. samozrejme ze vam to zoberie urcity cas a aj peniaze, ale to je hadam samozrejme ak chcete vytvorit nieco co vam bude prinasat potom do buducna.
cize zakladna otazka: Cim mozem pomoct druhym? ak si na nu odpoviete, tak budete vediet v com mate zacat podnikat na webe.
Existujú stránky kde po registrácii Vám budú chodiť na e-mail reklamné maily. Za to že si ich prečítate vám zaplatia. Sú to malé sumy ale ak sa registrujete na viacerých stránkach tak sa to celkom dá. Tu je pár odkazov na registračné formuláre:
» www.ermail.cz/link/CXmcaCAlma...
» www.moneymail.cz/registrace?afil...
» www.themail.cz/ref?user=223400...
» masmail.cz/sign/up?uid=cf9...
» www.penizezaemail.cz/?ref=70279...
» www.zumail.sk/somzuu/328e5dfb...
» www.pokorunce.cz?ref=399605cba78ab27b1ebbb8dd4989cefd
» www.emailing.sk/?ref=16155...
» www.emailing.cz/registrace.php?...
» www.reklamnimail.cz/registrace?afil...
» www.seead.cz/registrace?ref=...
» www.klikmail.sk/signup.php?r=13...
» www.rychly-vydelek.cz/1952w79eda404c5...
» www.coinformail.cz/affil/2eceeea7d...
» www.goldmail.sk/gm/?u=844851083...
» fairpaymail.sk/signup.php?r=13...
» www.mailpro.cz/8eb1199f8ad8f3a...
Na tejto stránke zarábaš bitcoiny. Toto je ale klikačka. To znamená že po registrácii si na ich stránke nájdeš odkaz niečo ako platené kliky a klikáš na reklamné bannery a za to ti platia.
» probitcoin.org/index.php?refer...
Ďalej je tu CashFiesta
FUnguje to asi takto:
najprv sa treba registrovať na internetovej stránke. Tu je odkaz pre registráciu - » www.cashfiesta.com/php/join.php?re... Po registrácii si musíš stiahnuť program ktorý je na ich stránke... antivírus bude mať s ním problém lebo odosiela dáta z tvojho počítača t.j. body ktoré máš a či nepodvádzaš. Preto ak chceš používať CashFiestu musíš si vypnúť antivírový program alebo nainštalovať Norton antivirus.
Ak toto všetko zvládneš, nainštaluj program a na hornej časti obrazovky sa ti zobrazí banner s reklamami. A zarábaš! Musíš dávať ale bozor na to aby sa panáčik (taký mexičan) v ľavom rohu bannera stále pohyboval. On sa sem tam unaví a sadne si vtedy na neho treba kliknúť lebo zarábaš len vtedy keď chodí. Dá sa tu zarobiť aj 5 Dolárov za 5 hodín. Tak dotoho
A ešte jedna posledná pre mňa asi najzaujímavejšia vec. Aj toto tu na BIRDZe bolo už spomínané ale ja vám to vysvetlím trochu inak.
Jedná sa o program ktorý si po registrácii na tejto stránke nainštalujete » coingeneration.com/auth/new/589438...
S týmto programom už nemá antivírus žiadne problémy.
Táto firma využíva výkon vášho počítača ktorý vy nevyužívate. Používajú ho na spracovanie veľkých matematických operácií na ktoré by si museli inak zakúpiť veľké množstvo serverov a počítačov.
Ešte jedna maličkosť. Pri registrácii je potrebné zavolať na číslo ktoré Vám uvedú. Hovor bude trvať asi 3 sekundy. Je to verifikácia, stojí to pár centov. Ja mám mobil na kredit a ani som nezbadal že mi niečo stiahli.
dostávaš tam veľa za kámošov a máš isté, že ti bude CHODIŤ REKLAMA KAŽDÝ DEŇ !
» cashtasks.com/?ref=208526...
Dávajú tam 1$ za prezretie jednej reklamy! A sú tam aj iné spôsoby ako získať doláre. V deň keď som sa tam zaregistroval som mi zarobil 25$ ! A trvalo to iba 10 minút! Odporúčam
» www.klikmail.sk/signup.php?r=13...
» www.probux.com/?r=Pavol...
» www.clixsense.com/?6254470...
» CashTasks.com/?ref=242302...
» www.neobux.com/?r=Medvedev93...
Môžeš kliknúť za deň na 19 reklám a máš 10 pokusov na kolese. Nemusíš za nič platiť.
LINK:
Mám aj jeden spôsob ako dobre zarobit cez mobil nemusíš tam za nič platiť.
LINK:
Uz ti niekedy nieco vyplatili?
www . socialmez . com
30 - 3000€ Mesacne-
Ja napríklad predávam produkty na eBay. Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
» bit.ly/2k0vsjk...
ODPOÚČAM
Je tam vela uzitocnych rad...