používate túto platformu? čo si myslíte o novej politike zdieľania účtov? zmení to nejak váš postoj k netflixu ako takému, poprípade zvažujete odchod na nejakú inú platformu?
na netflixe som videla asi len nejaké 3-4 seriály, a cez účet niekoho iného vlastne prístup mám asi už rok, ale nejako to nevyužívam..no to, že to chcú zrušiť, mi nevadí a chápem to. Svoj účet si ale platiť nebudem, keďže som to za ten rok ani poriadne nevyužila, pre mňa to moc nemá význam
Myslím si, že pri zdieľaní účtu by sa malo prihliadať na to ako je reálne účet využívaný. Neexistuje, že za tú dobu čo si Netflix predplácam, som aspoň jeden mesiac využil služby v cene ktorú im platím. Takmer nič tam nepozerám, pretože celá ich vlastná produkcia sú kokotiny. Prečo by som teda svoj účet nemohol dať na zdieľanie osobe ktorá ešte nie je zárobkovo činná, nech si tam niečo pozrie tiež?!
Takto im platím za služby ktoré nevyužívam s tým že na účet má prístup decko ktoré to tiež moc nevyužíva. Po novom to zruším a nedostanú nič. Bravo Netflix.
A čo sa týka iných služieb, mám aj HBO. Tam čakám na novú sériu House of the dragon a Euphoriu, inak mi to príde ešte väčšia kokotina ako Netflix. Nevyužívam absolútne.
Raz do roka si predplatím Eurosport kvôli 24h of Le Mans.
Aj tak najviac pozerám filmy a seriály na pirátskych weboch. ?
Pozeram ho cim dalej tym menej. Budem konkretny! Vadia mi LGBT filmy, potom kadejake indicke, azijske a spanielske. A nemam rad americke dokumenty kde je pravda iba z americkeho uhlu pohladu. Malokedy ma nieco zaujme.
No je to bieda s tym vyberom, ale paci sa mi ze tam dali za posledne roky vela rozneho beckoveho anime Inak tie ostatne ako HBO a Disney rozmyslam, ze tiez vyskusam - je to celkom lacne. Viac miniem ked si kupim dve piva v krcme To so zdielanim uctov aj chapem, ale riesia a komunikuju to ako hlupaci
Mal som nieco som popozeral a zrusil. Pozeram ine veci co tam niesu takze nemam cas na netflix. Ale osobne mi pride najlepsia moznost rololat tieto sluzby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Chápem, že stále bojujú proti tomu zdieľaniu, len nechápem, prečo potom núkajú mať viac zariadení.
Takto im platím za služby ktoré nevyužívam s tým že na účet má prístup decko ktoré to tiež moc nevyužíva. Po novom to zruším a nedostanú nič. Bravo Netflix.
Raz do roka si predplatím Eurosport kvôli 24h of Le Mans.
Aj tak najviac pozerám filmy a seriály na pirátskych weboch. ?