V dnesnej dobe existuje vela sposobov ako zarobitt peniaze. Jednym z nich su takzvane "klikacky" (PTC). Ak sa chcete zaregistrovat tak najprv docitajte a potom kliknite na banner ktory je dole.POZOR ! musite klikat ak nebudete klikat 30 dni zrusia vam uce
Kašlite na nejaké klikačky a blbosti, z toho nikdy nič nezarobíte. Ak chcete naozaj zarobiť, začnite niečo ponúkať / predávať. Či už služby alebo produkty.
Ja napríklad predávam produkty na eBay. Mám o tom aj vytvorený blog, čeknite predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
Existuje strašne veľa možností. Ale najlepšie je buď predávať nejaký produkt, alebo službu, alebo potom sprostredkovať predaj. Na tejto stránke je až 50 spôsobov z ktorých si môžeš vybrať » www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
» www.neobux.com/?r=lukas98765...
Ja napríklad predávam produkty na eBay. Mám o tom aj vytvorený blog, čeknite predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom.
» www.akozarobit.sk/50-osvedcenych-...