Hlúpa otázka, viem Čo si má žena obliecť a ako sa má upraviť, ak chce pozitívne zažiariť na nejakej akcii? Poprosím rady a nápady hlavne od tých, čo s tým už majú skúsenosti
no ale podla mna je skvely look smokey eyes, oci su podla mna velmi zaujimave a neuskodi zvyraznit ich. a oblecenie podla typu akcie, ale nejaky decentny vystrih a sukna nad kolena asi nie su zla volba. a ak si trufas, tak cervene saty, aby ta bolo vidiet
ja za seba odporucam hlavne prepracovat uces, lebo keby ides do vyraznych siat a licenia, mozes a vlastne aj budes posobit bud ako lahke dievca alebo akokeby si sa pomylila s akciou. uputaj pozornost na vlasy, make-up zvol jemny, ale preziarujuci a oblecenie vol tiez radsej zaujimave farbou, vzorom, saty/sukna je super volba, pretoze dievcata nechodia casto v takych veciach - ako uz niekto pisal, len jemny vystrih a dlzka kusok nad kolena...
Ja som bola v piatok s kamarátmi vonku, šli sme si najskôr sadnúť do podniku a potom sme šli tancovať a mala som oblečené tielko s decentným výstrihom, úzke džínsy, topánky na podpätku a sako s 3/4 rukávom + doplnky - hodinky, náušnice a retiazku. Pochválili môj outfit, takže som spokojná. Určite netreba zabúdať na pekný make-up a vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
budeš žiariť až až
no ale podla mna je skvely look smokey eyes, oci su podla mna velmi zaujimave a neuskodi zvyraznit ich. a oblecenie podla typu akcie, ale nejaky decentny vystrih a sukna nad kolena asi nie su zla volba. a ak si trufas, tak cervene saty, aby ta bolo vidiet
-Miláčik, čo si mala zobrať, aby som na pláži zaujala
-Skús lyže.