vyskúšaj do igelitky z Tesca, trinástka by sa tam mala ešte zmestiť. Pokiaľ nie, tak skús veľkú tašku z Billy, príp. starú krabicu od Panasonic televízora - podotýkam, že nie plazmy, to by si jej musel osekať ručičky a nožičky, aby si ju tam naskladal.
podľa toho či ho chceš zbaliť živé alebo mŕtve a do čoho ju chceš zbaliť... igelitové vrece je na to vhodné no a najprv si zisti jej vek, ked ho nevieš či 13 alebo 15
Nooo tu 15 urcite nebal...starsie baba nebude chodit s mladsim chalanom ani ja by som nechodila! A co sa tyka tej 13...musis zistit co ma rada a take blbosti...Bud k nej mily,ohladuplny,vsimavy a hlavne si zisti ci niekoho nema Ked nie tak sa s nou pusti do reci a nekam ju len tak pozvi von na prechadzku napr. Ak povie ano mas stastie.Ak nie tak sa jej asi nepacis alebo nie si jej typ.
Hmm a co sa tyka toho!!! Nahodou 13 su uz podla mojho dost vyspele! Takze na ziadnu barbie ani medvedika ju jednoducho NENAMOTAS!!! Prajem prijemny lov!
no to je pekne ale ja mam spoluziacku ktora ma trinast a je jak malinke babetko ale su zas babi ktore su v tom obdobi vispele len na to musite prist a potom sa podla toho ovijat vela stastia
vsetci tu pisete ako 13 rocny by boli niake male krpate deti ja som bol v 13 velmi vyspeny meral som okolo 1,80m a vyzeral som na 15 alebo 16 a vela bab chcelo so mnou chodit aj ekd ja som mal 13 a ony 15 ale najskor si mysleli ze mam 16 a potm sa dozvedeli ze mam 13 ale aj tak im to nevadilo a ktomu este ze si 13 rocne dievcatat predstavujete ako male krpate a nwm ake este ved poznam a vidim strasne vela 13 rocnych ktore maju kozy 3 alebo 4 a su vyspele ale su aj take male krpate ale take neznam a ze mu tu radite cukriky a take blbosti tak by mohol balit tak 6 rocne dievcatko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
» www.mojevideo.sk/video/307d/bale...
Kamoš by potreboval sťahovať.
By si mu mohol helfnúť a na baby určite prestaneš myslieť.
neviem, skús ju ťahať za vrkoče