prečo? pretože ked sa rozídete tak sa cez to bude jeden alebo druhý alebo obaja neprekusiete a dosereš si tým celé svoje triedne pôsobenie, preto. hej a už nebudete takí kamoši ako predtým
Vztah v jednej triede si myslim, ze je na hovno. My sme mali dva alebo tri pary, ale moc im to nevydrzalo. Potom sa len v tiede ohovarali navzajom a robili len peklo
zatal som prisel nato ze zalezi ako zatal niekto pisal od toho ako sa rozidete ked v dobrom tak pohode ale ked v zlom tak asi pridete do skoly a cervene lica vsetci spoluzaci kukaju na vas
Kasli na to, spoluziacky sa fakt nebalia... a kebyze hej, tak u spoluziacky (relativne oblubenej) by mal sancu len ten, kto by sa taketo veci nepotreboval vypytovat na fore. To nemyslim v zlom, len myslim ze to tak je
No,spolužiačku by som fakt nebalil.Si predstav keď sa rozídete v zlom.
Alebo,veď budete stále spolu,furt.Doobeda a poobede.Možno som divný,ale furt keď som s nejakou chodil a videli sme sa každý deň sme sa rozišli,lebo sme si začali byť opozeraný,alebo ako to nazvať.
Neodporucam.Vies ake to bude trapne ked ona nebude mat zaujem a nie len pre teba.Hovorim to z vlastnej skusenosli mna sa spoluziak opital ze ci s nim nechcem chdit{nezmohol sa ani na to, aby mi to povedal do oci to bolo najhorsie} ale ja som s nim proste nic nechcela mat brala som ho ako kamosa.Teras sa s nim skoro nerospravam.Asi tak najdi si nejaku inu.
Je nebezpecne balit spoluziacku a ja osobne by som to radsej nechal tak a nezacinal si s nou.
Aj ked sam mam taky problem, lenze to sme uz byvali spoluzaci a to je kusok o niecom inom kedze sme menej spolu a socialne zazemie skoly tam uz neexistuje a k tomu je velmi silna nedobytna osobnost
Mam spoluziacku, strasne sa mi paci a velmi si rozumieme. Myslim si, ze aj ona chce mna, proste citim, ze to dava najavo,no ja som strasne hamblivy a nedokazem jej to povedat....
Proste uz som bol k tomu blizko, no som looser.... Mozte dat radu..... proste nie taku, ze prekonaj sa, ale nieco take, aby som jej to lahsie povedal....
Zacinaju prazdniny a ja neviem , ci bez nej vydrzim, lebo ked som bez nej, je to muka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nevypláca sa to
človek tu chce poradiť a o radu pýta 11r DIEVČA?? no fajne fajne
6.nahodou to je dost "good"..napr. ja som z jednym best friends
Alebo,veď budete stále spolu,furt.Doobeda a poobede.Možno som divný,ale furt keď som s nejakou chodil a videli sme sa každý deň sme sa rozišli,lebo sme si začali byť opozeraný,alebo ako to nazvať.
Fakt,spolužiačky sa nebalia.
tak ideme nato:
1. chodievaj stale za nou a pytaj si ulohy...no niekedy sa spavaj aj inteligente ...
2. stale s nou kecaj
3. cakaj ju pred skolou a chodte splou domov alebo kde
4. vzdy ked bude sama skus sa jej opytat nieco..ohladom skoly a tak
5. ak sa rozvediete ta kto rovno mozes vystriedat inu skolu
GOOD LUCK
Aj ked sam mam taky problem, lenze to sme uz byvali spoluzaci a to je kusok o niecom inom kedze sme menej spolu a socialne zazemie skoly tam uz neexistuje a k tomu je velmi silna nedobytna osobnost
Proste uz som bol k tomu blizko, no som looser.... Mozte dat radu..... proste nie taku, ze prekonaj sa, ale nieco take, aby som jej to lahsie povedal....
Zacinaju prazdniny a ja neviem , ci bez nej vydrzim, lebo ked som bez nej, je to muka...