tak sa nezacnite chichunat z kamoskou jak drbnute, ale pekne sa usmej naspat a a prejav nejaky zaujem
za druhe, ak ziaden usmev nepadne, tak na mnohych by stacilo obycajne, 'nemas mi prosim ta pozicat listok na autobus' alebo 'mozem si prisadnut'? Ja by som sa na to hned chytil, lebo ja (a myslim ze nielen ja, mam problemy s prvou vetou, s oslovenim,
ale ked ty zacnes tak sa uz chytim,
alebo co by mohlo byt
ha teraz ma napadlo dobre,
ahoj, prosim ta nemas mi pozicat 15 korun na zmrzku, a ak sa mu pacis tak ta pozve
no v toto pripade asi tazko poradit nejaku univerzalnu metodu, to sa neda, kazdy sa da zbalit na nie co ine. V kazdom pripade, na zaciatok by stacilo nadviazat nejaky ocny kontakt a jemne sa nanho usmiat. Ked pojdes okolo neho len tak "nechtiac" sa ho dotknut. Pokial sa na Teba cely vecer nepozera len raz za cas na TEBA kukne a usmeje sa. MAs to v suchu a jednoducho ho OSLOV!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tak sa nezacnite chichunat z kamoskou jak drbnute, ale pekne sa usmej naspat a a prejav nejaky zaujem
za druhe, ak ziaden usmev nepadne, tak na mnohych by stacilo obycajne, 'nemas mi prosim ta pozicat listok na autobus' alebo 'mozem si prisadnut'? Ja by som sa na to hned chytil, lebo ja (a myslim ze nielen ja, mam problemy s prvou vetou, s oslovenim,
ale ked ty zacnes tak sa uz chytim,
alebo co by mohlo byt
ha teraz ma napadlo dobre,
ahoj, prosim ta nemas mi pozicat 15 korun na zmrzku, a ak sa mu pacis tak ta pozve
ak padne usmev (iskra) z oboch stran, je jasne ze mate obaja o sebe zaujem,
tak dojdi k nemu, daj mu francuzaka, a dlllho na seba nezabudnete
Tommyhot : to bola tvoja životná skúsenosť (tak ťa zbalila frjerka) ? ROFL