alebo treba ist na disko ozrat sa, a ked najdes aj neake ozrate dievca potom to uz neako pojde..to som aspon pocul.. chystam sa to odtestovat v blizkej dobe
oval ju budzoganom a na sude tvrd, ze to chcela. ak nezaberie, predstieraj mentalnu chorobu. daj si do huby 4 celaskony, aby ti sla pena, pobehuj po sudnej miestnosti, trhaj si vlasy. nakoniec sa vymoc v kute. budes oslobodeny a nepotrestany
ty si divny! mne sa napr. pacia niecim zaujimavy ludia. napr muzi s velkym nosom. ale aj ked ten nos velky ma a nema kuzko osobnosti tak je to v ... . budto mas alebo nemas!
napis jej "AwoJiQ lAsQa, pacish sA mY" Odhadovany vek osoby co odpise bude 14-15... v pripade chlapcov (zhodou okolnosti mojich ex po rozchode), dvojite W pouzivaju už aj chalani vo veku 18 a 24 rokov!
@tomice27 - nesmejem(e) sa na tom že to nevie, smejem(e) sa podľa mňa skôr na tom že sa na to pýta. ja tiež neviem "baliť", doteraz vlastne presne neviem čo sa za tým výrazom skrýva, alebo ako to prebieha. a vieš čo? vôbec na tom nezáleží. nevidím dôvod prečo by sa mal človek snažiť "baliť" podľa nejakého návodu. resp. práve balenia podľa (akýchkoľvek) návodov (imho) málokedy zaberajú.
@inversi - keď si celý proces "balenia" vezmeš z čisto psychologického hľadiska, tak je to vlastne obyčajné "zbližovanie sa" s niekým, s tým rozdielom, že sa nezastaví na kamarátskej/priateľskej úrovni, ale ide ďalej. Zbližovanie implikuje spoznanie toho druhého, jeho myšlienok/názorov/správania/povahy a kompatibility tohto všetkého s tvojimi myšlienkami/názormi/správaním/povahou. Z čoho logicky vyplýva že ak budeš "baliť" podľa nejakého návodu, tak znižuješ efektivitu+úprimnosť (a teda aj potenciálnu účinnosť/úspešnosť) celého procesu. Proste si len postupne daného človeka púšťaj "bližšie", a nezastavuj to.
@midnight s tým súhlasím... návody sú zbytočné, takto to v živote nefunguje... človek musí byť proste sám sebou... nesnažiť sa nasilu robiť veci, ktorými by čisto teoreticky mohol dievča zbaliť... nech ostane sám sebou a možno zožne úspech..
Takže Vážené Birdzovstvo to že mám 21 rokov nijako nesúvisí s tým či viem niekoho baliť to je za prvé (aj keď baliť vie každý a touto núdzou osobne drasticky netrpím
a za druhé spravil som to pre pobavenie, keďže som chcel zistiť ako ľudia reagujú je to fajn mať dôvod sa opäť priblblo usmievať po dlhšom čase
vlastne ja si myslím že keď píšete úplne od veci a nadávate jak blázni tak vlastne vôbec není nutne pridávať sem príspevky... náhodou mňa by tiež zaujímalo aký má názor na túto otázku dievča... ale nie u každej zaberá to isté... myslím že najviac keď sa s nimi hráš vlastne je proste sranda smeje sa a cíti sa dobre.. pochváliš jej vzhľad atď. Darčeky? to je zbytočné ona ťa o to nepožiada ty jej zase nemusíš nič kupovať (aj keď určite jej to dobre padne). Podla mňa darčeky nie sú najdôležitejšie... ide v podstate o to aby sa cítila ona dobre
@42 veru že nie totižto už dlhšie si všímam ako tu poniektorí píšu,reagujú a raz som čítal fórum kde bolo treba dievčine poradiť, zdalo sa mi to ako celkom normálna otázka a ostatné dievčatá čo jej tam naložili .. fuh .. dali ju dole
chcel som len vedieť čo napíše tunajšie osadenstvo .. nesklamali !
tak to si pekne mimo ja poznam zopar navodov a funguju a treba pre to nieco robit neprides za babou obleceny jak chuj alebo pubertak a nezacnes ju balit ze aka si pekna alebo jej doneses kvet ze cav ja som kkt a tu mas ruzicku ta lubim OMG balit babi je nahodou zabava ale to im musis aj nieco ponuknut co im neponukne kazdy looser jak ma zakladatel temi vazne 21 nech napise TS rad poradim co viem niesom genius ale mam toho v hlave asi viac ako vecina tu prispievajucich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Radšej buď homosexuál alebo viac onanuj, keď sa musíš takéto otázky pýtať na fóre pre deti.
skús ružu ak si si istý, že ti zato stojí... čo viac môže dievča potešiť ako je kvet?
Skús dať na háčik nejakú dážďovku, hoď udicu do vody a keď sa chytí, tak daj do sáčka/kýbla s vodou. Záleží od veľkosti.
vraj ako zbaliť babu... omg...
chystala som nejakú "basic" odpoveď, ale to ešte keď som bola presvedčená, že máš najviac 14...
@inversi - keď si celý proces "balenia" vezmeš z čisto psychologického hľadiska, tak je to vlastne obyčajné "zbližovanie sa" s niekým, s tým rozdielom, že sa nezastaví na kamarátskej/priateľskej úrovni, ale ide ďalej. Zbližovanie implikuje spoznanie toho druhého, jeho myšlienok/názorov/správania/povahy a kompatibility tohto všetkého s tvojimi myšlienkami/názormi/správaním/povahou. Z čoho logicky vyplýva že ak budeš "baliť" podľa nejakého návodu, tak znižuješ efektivitu+úprimnosť (a teda aj potenciálnu účinnosť/úspešnosť) celého procesu. Proste si len postupne daného človeka púšťaj "bližšie", a nezastavuj to.
ked to nejde same tak to ani nepojde
je to take slizke, neviem, nepaci sa mi to
balit dievcata bud vies, alebo nevies... ked nevies tak ser na to a pride to samo ani nebudes vediet jak...
a za druhé spravil som to pre pobavenie, keďže som chcel zistiť ako ľudia reagujú je to fajn mať dôvod sa opäť priblblo usmievať po dlhšom čase
Tak nejak vyzerajú nepodarené výhovorky, či nie?
chcel som len vedieť čo napíše tunajšie osadenstvo .. nesklamali !
A keď si to dlhšie všímaš, načo potom potrebuješ zakladať somariny, ktoré nemyslíš vážne, ktoré docielia len to, že si to opätovne všímaš?
tak to si pekne mimo ja poznam zopar navodov a funguju a treba pre to nieco robit neprides za babou obleceny jak chuj alebo pubertak a nezacnes ju balit ze aka si pekna alebo jej doneses kvet ze cav ja som kkt a tu mas ruzicku ta lubim OMG balit babi je nahodou zabava ale to im musis aj nieco ponuknut co im neponukne kazdy looser jak ma zakladatel temi vazne 21 nech napise TS rad poradim co viem niesom genius ale mam toho v hlave asi viac ako vecina tu prispievajucich
musiš sa do nej vcitit ...a to pride samo