@mielikki@martin1231 - týchto návodov sú v základe dva druhy: jeden ti hovorí čo máš hovoriť a robiť, a o tom platí čo povedala mielikki, že je to drzé a dehonestujúce a predpokladá to že ženy sú identické stádo. každopádne aj tento druh návodu funguje - na tie ženy ktoré takpovediac sú súčasťou identického stáda z ktorého daný návod vychádzal. každopádne už to že je žena (resp. ktokoľvek) súčasťou nejakého identického stáda hovorí (nelichotivo, obvykle) o jej zaujímavosti a podobne...
druhá kategória týchto návodov sa zaoberá skôr vysvetlením/poradením ako má k celému procesu pristupovať daný balič, snaží sa odbúravať jeho vnútorné bloky a podobne. plus ako bonus možno vysvetľuje podvedomé procesy a signály zúčastňujúce sa na celom tom vytváraní náklonnosti. toto je podľa mňa tá lepšia kategória, ale zas tieto nefungujú až tak "zaručene", lebo nie sú zamerané na oblbovanie, ale skôr na vysvetlenie "ako dať najavo to aký som tak aby tie ktorým sa to možno bude páčiť pochopili že ide o to", plus vedomosti ktoré človeku pomôžu u seba aj druhej strany všimnúť si už spomenuté podvedomé signály a vedieť veľmi presne odhadnúť či a ako veľmi má druhá strana záujem.
každopádne oba druhy sú podľa mňa aj zneužiteľné aj dobre použiteľné, pokiaľ sa ich teda tupo do bodky nedržíš ako receptu na slivkový koláč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
druhá kategória týchto návodov sa zaoberá skôr vysvetlením/poradením ako má k celému procesu pristupovať daný balič, snaží sa odbúravať jeho vnútorné bloky a podobne. plus ako bonus možno vysvetľuje podvedomé procesy a signály zúčastňujúce sa na celom tom vytváraní náklonnosti. toto je podľa mňa tá lepšia kategória, ale zas tieto nefungujú až tak "zaručene", lebo nie sú zamerané na oblbovanie, ale skôr na vysvetlenie "ako dať najavo to aký som tak aby tie ktorým sa to možno bude páčiť pochopili že ide o to", plus vedomosti ktoré človeku pomôžu u seba aj druhej strany všimnúť si už spomenuté podvedomé signály a vedieť veľmi presne odhadnúť či a ako veľmi má druhá strana záujem.
každopádne oba druhy sú podľa mňa aj zneužiteľné aj dobre použiteľné, pokiaľ sa ich teda tupo do bodky nedržíš ako receptu na slivkový koláč.
Drobnochovy sú plné zvierat, skús to pre začiatok tam.
Ja by som rád začal s nejakými prednáškami o takejto problematike ...
... A na nich by som vysvetľoval, aké je, pridržiavajúc sa niekoľkých rád, ľahké dostať mužov na prednášku.