Ako sa vám dnes darí, dúfam, že raz vecí je v poriadku s tebou, ako je mi potešením sa s vami spojiť po zhliadnutí vášho profilu, v ktorom naozaj záujem ma v tom, že ko
@mygate to som dal... není som debil jedine o com išlo je začať diskusiu..ale ako vidím to dačo začínať je o hubu lebo väčšina z vás..... to není tu nikto kompetentný co by takéto chujoviny riešil?
@michalb25 jasné veď viacerým to chodí a aj ich to sere tak ale kurva nieje totalita a každý si môže vravieť čo chce..tuším sa ti nikto nevyhrážal, nenadával ti, bola to len žiadosť o priateľstvo..síce podivná, uznávam ale žiadna tragédia.. žial, nedá sa zablokovať meno ktoré chceš aby ti nemohol dotyčný/á posielať ts-ky..nedá, lebo birdz..a nefunguje tu viac vecí, tak čo už..vraj od 7.1.by mala prísť zmena...tak ale tých slubov už bolo...
kompetentný je tu jedine tomas a admin..a vľavo dole máš takú žltú hviezdu..tak skús adresovať svoju požiadavku tam.. ak vôbec tá hviezda funguje.. :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
asi ta niekto neznasa
You know, aspoň od niekoho mám TSku .
kompetentný je tu jedine tomas a admin..a vľavo dole máš takú žltú hviezdu..tak skús adresovať svoju požiadavku tam.. ak vôbec tá hviezda funguje.. :