Kedze dnes tu uz bola diskusia o kamaratskej "vypomoci", tak ma zaujima ako ziadate dievca (je jedno ci kamaratku alebo nie) o sex? Viete to nejako originalne?
to čo žiadaš nieje prirodzené a normálne - na dievčatá sa musí ísť inak. Co tak najprv dotyčnú spoznať? zistiť či sa vôbec k sebe hodíte a vôbec. Ideš na to zle. Všetko chceš rýchla a ľahko a hneď. Vráť sa na zem. Všetko má svoj čas. A ak si taký nedočkavý - zober 10 000 € a choď na ulicu kde nájdeš ľahké ženy -- asi hľadáš to...a skôr ti ide len o "to" a nie o lásku.
@unmondemeilleur ale ved ja som nikde nepisal, ze to musi byt s niekym neznamym....ta otazka sa tykala aj toho, ako si napriklad aj partneri "poziadaju" o sex
@mefistofel mne by to prišlo smiešne keby sa ma to niekto opýta myslím si, že je lepšie, keď obaja vedia aj bez slov čo chcú, gestá a signály tiež niečo znamenajú
isto "neošukáš" kamarátku len tak to musí byť nejaká príležitosť, príťažlivoť a sa to proste stane... a keď máš priateľku tak to príde samo... proste máte na to chuť a vaše telo hovorí za vás
...eva eva pod nech ta vybucham jak opicu....neutekaj pod sem....nerob ...pusci mi tu ruku...eva sak netrep sa tolko....slubujem ze ho uz neutrem do zaclony.....eva daj naslinim ci hrasok a slubujem ze ci dam uz pokoj ked povis ......sak mozem zato ze sa rad vraciam tam odkial som prisiel? .....picoviny nech sa smeje ...rehni....si nevsimne ze jej davam gatky dole.....a fuuuuuuuk ho tam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ale ak tu niekto taký je, chcem ho spoznať
chcela by som take "poziadanie" vidiet
"podme k tebe domov."
a potom sa uz nist nepytam
@mefistofel sak odstrihnem a prisijem na druhu stranu, ci?
@echoechoecho ale to nie
ak nje tak pal do piceee!!!
...dosiahnem aby sama chcela?