myslím si si že kaderníčka mi povie hocičo len aby ma ostrihala to s papierom mi envyšlo a mám vyskoé čelo...mno heh nemožem nekomu poslat svoje foto a ten by povedal že či by mi pristala??????
ale no, veď sa toho až tak neboj...ja som jeden večerˇ(cca pred 2 týždami) pozerala Zmenáreň a zistila som, že som svojim účesom už taka fádna stále to isté tal som sa zatvorila do kúpeľky s nožnicami a odstrihla som si ju sama aj napriek tomu, že moje vlasy sa točia a tu ofinu musím žehliť ...neboj sa vlasy boli aj (možno budú)...
no ja som sa tiez strasne bala ze ci nebudem vyzerat blbo s ofinou,ale kamoska mi raz navrhla ze ci ma nemoze ostrihat,a ja som jej v dobrej naladicke dala suhlas,a tak ma ostrihala,a som spokojna..........a ked sa tak moc bojis tak si daj taku sikmu ofinku najprv,ta ti bude trosku splyvat s ostatnymi vlasmy,a ked to bude vyzerat dobre tak si to potom mozes dat ostrihat ostrejsie,alebo to nechas uz tak............a fakt si skus tak prelozit vlasy na polku
sa spýtaj kamošiek.ak im veríš tak potom si myslím že možeš veriť ich úsudku.kaderníčky sa nepýtaj tá ti povie čokolvek len aby mala kšeft.ja som mala tiež ofinu a o chvílu mi dorástla takže sa nemáš čoho až tak báť.a typy s tou šikmou ofinou alebo prehnutými vlasmi su dobre.ak máš väčšiu odvahu tak sa daju spraviť aj extremnejšie učesy s ofinou.a ak máš vysoké čelo mala by ti ofinka pristať aspoň sa to vraví
mno diky ste zlaty...mno kamošky mi nevedia pomoct lebo hovoria že fakt nevedia či yb mi prsitala...mno možem nejakej dobrej dušy ktorá yb mi chcela pomoct poslať foto.
daj si ofinkuuuuu,podla mna ti to sadne,ale taku doboku.............inac sa brutalne podobas na moju kamosku ked bola mladsia.........a teraz ma tiez ofinku doboku,takze myslim ze aj tebe by to mohlo tak pekne sadnut
ahojkyyy...ludia tiez mi poradte.chcela by som tu ofinu a myslim ze by mi aj pristala - mam velke celo ale problem je ze mam trochu kucerave vlasy teda by som si ju musela zehlit.sa bojim ze sa mi tym vlasy poskodia
Michaeladrums ofinu cez cele celo si nedavaj, ked nosis okuliare....nebude to dobre vyzerat. Bud nos okuliare, ale ofinu nabok, alebo si daj sosovky a potom ofinu rovno.
Myslim to vazne. Aj ja tak mam. A ked si dam okuliare, tak to nevyzera velmi dobre
Aaa este pozeram, ze mas dost riedke vlasy. Takze podla mna by ti naozaj isla skor ta ofina na bok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale nie,vyskusaj,ved vlasy ti potom ked tak rychlo dorastu
no jasne...tak newem no...vyskusaj ked tak dorastie
keby dačo tak to dorastie už poznám velmi dobre
Myslim to vazne. Aj ja tak mam. A ked si dam okuliare, tak to nevyzera velmi dobre
Aaa este pozeram, ze mas dost riedke vlasy. Takze podla mna by ti naozaj isla skor ta ofina na bok