...Cauko,mozno ospevovana a stara znama tema,ale...
Ako si mam ziskat srdce babenky,ktora je stara tak ako ja,ktoru som spoznal cez net,s ktorou som sa stretol,a ktora ma zaajala na prvy pohlad...Nielen tym,ze je sympaticka...ale aj co sa tyka reca
Zase sa nudíš? Ale tak ak je to pravda, tak jej ukáž diskusie, ktoré si tu na birdzi založil a keďže píšeš, že nie je vymletá ako väčšina, tak snáď jej dôjde, že si neni celkom normálny.
Kým sa neukludníš tak ju nezbalíš. Akože to že ti bije srdce jak kostolný zvon na poludnie, že nevieš spať, že myslíš len na ňu je to najhoršie.
Vezmi ju niekam a buď pánom situácie. Jasné že ju to musí baviť, ale vyber miesto a aktivitu ty. Nenechávaj to na ňu, neprispôsobuj sa jej furt a nebehaj za ňou ako šteňa (nevravím že to robíš).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no ale ty... ... skus na nejaku nudnu dramu do kina, alebo... na prechadzku...
pokial si uprimny a mas pekne reci tak na prechadzku ...
a kup jej bielu ruzu
To nemas jine zamestnani?
Originálne je všetko čo ste doteraz ešte neorobli, neskúsili a ani ste sa o tom nebavili
Ona síce určite má predstavu o tom ako ju "prekvapiť", ale to mu musí dôjsť samému.
@Chavez
Nech je sranda...sprav si prču
Vezmi ju niekam a buď pánom situácie. Jasné že ju to musí baviť, ale vyber miesto a aktivitu ty. Nenechávaj to na ňu, neprispôsobuj sa jej furt a nebehaj za ňou ako šteňa (nevravím že to robíš).
no kebyze to tak ma byt tak by som ti povedal cosi