Awojte Birdzaci dal som tu jedno s dobrých tém ako na baby chlapcov to moc zaujíma, píšte rady chalani ale aj baby pomôžte nám budeme iba radi.Je ešte toho moc čo bi sa dalo o tejto téme napísať ale to už nechám na vás.Ďakujem za vaše príspevky.
ja ako baba môžem povedať, že najradšej má baba, ak sa jej lichotí...nemusia to byť práve okaté lichôtky, stačí aj jednoduché, ale zase nie tie opakované, ktoré sa používali v roku päť. Celý čas sa na to musí ísť systematicky a, samozrejme, tú babu musí chalan poznať na to, aby ju mohol zbaliť. Takže fakt, lichôtky, narážky nato, aká je tá baba skvelá, ale všetko s mierou, nie všetko na ňu narukovať a čakať, že sa chytí, to nás skôr odplaší... teda to je aspoň môj názor, ak dačo, poradím rada
velmi podstatny faktor pri "baleni" je chemia.....lebo ak tam ta nezafunguje, chalan moze robit aj stojky na hlavne. cize treba ocihat situaciu a ked to uzname za zbytocne, treba ist dalej!
obcas pouzit y v slove by... ako ked nekto spravi chybu, ok.. sme ludia, ale nech si o nas dievcata nemyslia ze sme prisli jak nejaky sedlaci zo stoky...
zbalit dievca je jednoduche, staci na to den, hodina, obcas 10 minut.. ale udrzat si vztah je fest tazke,ale pokial sa ludia najdu tak to ide samo.. takze moja rada znie: nesnaz sa menit, pretvarat alebo nieco podobne, bo vzniknu rozpory a bude sa to tazko davat do poriadku v buducnosti.. takze bud sam sebou, porozmyslaj co by to ktore dievca chcelo, po com moze tajne tuzit a zariad sa podla toho.. musis proste vediet odhadnut ludi...
tak podla mna je najhorsie ked je chalan hanblivy a nepovie ani slovo len sa pozera a mna ide porazit lebo neviem preco pozera ci je na mne nieco zle alebo prave naopak...tak asi netreba sa hanbit a risknut to
lafraisee to dobre vystihla, nie je dobré, ak je chalan hanblivý a ak je navyše aj baba, potom je to katastrofa, niekto predsa musí urobiť prvý krok a najlepšie, ak je to práve chalan. Síce stretla som aj hanblivého chalana a ten prvý krok neurobil a urobila som ho ja, no chalan bol až natoľko hanblivý, že sa stiahol, proste ušiel...ale stále rada je najlepšia, risk je zisk
ja sa tiez hambim akoze nie tak ze by som usiel ale proste je tazke bez nejakeho lepsieho dovodu oslovit nejaku babu .. to proste nejde len tak.. jedine balenie mi ide na nete ale aj to s takym striedmim uspechom (kedze som prave sam.. )
jasné, aj hanblivosť má svoje čaro, ale jediná vec, pri ktorej neni hanblivý nikto je vtedy, keď sa ožeriete ja sama o sebe som kúsok hanblivá a tam prestane každý to je zaručené:d ale vtedy to nemusí ani vyjsť, pretože alkohol je zradný...prvý rozhovor je vždy najhorší, ale ostatné sú už lepšie
Prosím poraďte mam 14 rokov a jedna baba sa mi veľmi paci a som do nej blázon a ona ma ma ""asi"" rada . Raz mi povedala že sa jej pacim a to bolo na lyžiaraku a odvtedy nevem jak na tom som. Poraďte ako jej to mam dat najavo že ju mam rad . Raz som sa us tak sekol a nebolo to prijemne ( pri inej ale to som bol ešte mali).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ked je mudra a pekna - inteligencia, humor, treba aj dako vyzerat
Ked je mudra a skareda - inteligencia , humor ... vyzorovu stranku si holka moze odpustit
Ked je blba a skareda - utekat
zbalit dievca je jednoduche, staci na to den, hodina, obcas 10 minut.. ale udrzat si vztah je fest tazke,ale pokial sa ludia najdu tak to ide samo.. takze moja rada znie: nesnaz sa menit, pretvarat alebo nieco podobne, bo vzniknu rozpory a bude sa to tazko davat do poriadku v buducnosti.. takze bud sam sebou, porozmyslaj co by to ktore dievca chcelo, po com moze tajne tuzit a zariad sa podla toho.. musis proste vediet odhadnut ludi...
Prepac, nemohol som si odpustit
Niekde som čítal že ženy maju radi suverennych chlapov ale myslím že aj ked je človek hamblivý tak to ma svoje čaro.