chodila som s jednym typkom a dala som mu fakt vsetko co chcel aaa on mi raz powedal ze ku mne neciti to co by mal aaa ze je koniec aspom kym si nerozmysli co naozaj chce....ako mam ziskat jeho lasku???ked baba napise chalanovi zalubeny blog pomoze to??te
neotravuj ho. Vidis, ze ta nechce tak na co s mu vnucovat? Ked ta nezoberu do prace budes tam stale icho otravovat, ze chces tam robit? Vsak by ta dali zaviriet. Kasli na neho je kopec inych ktorym mozes dat ovela viac a oni ta neopustia. ovsem ak budes mat v halvicke vsetko poriadku
Nechaj ho, nech si vsetko rozmysli, tym, ze budes nanho tlacit sa nic nevyriesi,akurat, co ho este viecaj zneistis...a ten blog...ak sam nevie, asi sotva ti to pomoze...
..no ja si myslím, že ked ti povedal, že k tebe necíti, to čo má, tak asi to za veľa nestojí... a vtierať sa mu, TO JE TO NAJHORSIE, lebo potom ťa just nebude chcieť... si predsa baba...
Nechce byt kruty alebo nemilosrdny, ale uz necakaj, dal ty kopacky. To su len frazy, ktore na 99 percent nesplni. On uz to ma pravdepodobne v hlave premyslene.
A musim ty povedat jednu vec, vela chalanov nebavi ked dostanu hned vsetko co chcu, dostal vsetko co od teba chcel, bola si prenho lacna korist, a hotovo. Jede sa dal.
Lepsie su teda aj podla mna baby co vzdoruju, v hocicom, s vyberom miesta kam pojdeme, ked maju vlastne nazory a bojovnsot.A hlavne ked som ich musel dobyjat. Nie take co som ju chytil za zadok a uz sa semnu pomaly prvu noc vyspala a hvoorila ze som jej celozivotna laska
O svoju frajerku co mam teraz som bojobval nech ta neklamem cez 2 mesiace . 2mesiace som na nu den co den myslel a bojoval som o nu. O to radostnejsi som bol ked som ju dostal, a o to si ju viem viac vazit. Vidis a som s nou vyse roka, a ukoncit sa to urcite nehodlam.
Jedna rada, mozno ta este zachtrani. V nijakom pripade sa mu nevtieraj, nepis mu sms, ani zamilovane blogy, ani nic podobne. Ser na nho, ignoruj ho.
A najlepsie by bolo, keby si prisla na nejaku disko kde bude aj on, a normalne sa bavila, a kecala z inymi chalanmi. Nehovorim aby si sa s nimi olizovala alebo ich balial, len sa proste zabavala aj s inymi chalnmi.
myslim si že ak by ťa naozaj lubil tak by sa ktebe vratil čo nevidieť...držim ti palce aiked šanca nieje velika..že sa k tebe vrati je skor odpoved nie ako ano..
No ak by mi toto niekto povedal, tak by som ho poslala kade lahsie... Akoze sorry, dievca, ale mas svoju hrdost. Mozes sa vysrat na nejakeho typka, ktory si este bude premyslat, ci ta chce alebo nie. Nech ide do riti... Chvilku bude single, rozhliadne sa, ci nenajde niekoho lepsieho a ked nenajde, vrati sa k tebe... Ubohe... z jeho strany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nikka..presne tak nevnucuj sa mu...nechaj to tak, nech si to poriesi...a ten blog...co ja vieeeem ? kasli na to
Ak niekoho ľúbiš a on chce odísť...
Nechaj ho ísť, ak sa vráti bude tvoj
navždy a ak sa nevráti, tak tvoj nikdy
nebol.
Skús si to zobrať k srdcu...
A musim ty povedat jednu vec, vela chalanov nebavi ked dostanu hned vsetko co chcu, dostal vsetko co od teba chcel, bola si prenho lacna korist, a hotovo. Jede sa dal.
Lepsie su teda aj podla mna baby co vzdoruju, v hocicom, s vyberom miesta kam pojdeme, ked maju vlastne nazory a bojovnsot.A hlavne ked som ich musel dobyjat. Nie take co som ju chytil za zadok a uz sa semnu pomaly prvu noc vyspala a hvoorila ze som jej celozivotna laska
O svoju frajerku co mam teraz som bojobval nech ta neklamem cez 2 mesiace . 2mesiace som na nu den co den myslel a bojoval som o nu. O to radostnejsi som bol ked som ju dostal, a o to si ju viem viac vazit. Vidis a som s nou vyse roka, a ukoncit sa to urcite nehodlam.
Jedna rada, mozno ta este zachtrani. V nijakom pripade sa mu nevtieraj, nepis mu sms, ani zamilovane blogy, ani nic podobne. Ser na nho, ignoruj ho.
A najlepsie by bolo, keby si prisla na nejaku disko kde bude aj on, a normalne sa bavila, a kecala z inymi chalanmi. Nehovorim aby si sa s nimi olizovala alebo ich balial, len sa proste zabavala aj s inymi chalnmi.