Nič nemusíš zisťovať, pravdepodobne ťa nebalí, toho by si si všimla sama a nezakladala tu o tom ankety... Ale to ešte neznamená, že ťa nebude nikdy baliť, treba ho len nakopnúť
@Bananiq001 pozri ako povedal @Koprdil , keby o teba mal zaujem urcite by si si to vsimla... fakt nvm ako ti nazor typu "mat nohu za hlavou a v ruzovom latexovom obleceni spievat hymnu azerbajdanu" moze pomoct vsetko co musis je byt viac vsimava a hned uvidis, na ktorom konari visi pravda
@James144 : to ma mrzi, ale pokial si pri tom neskusal spievat azerbajdzansku hymnu, tak je vsetko fajn, moj notebook uz bol oprskany vselicim a zatial sa nestazoval
Keď mám ja o niekoho záujem, tak som chladná a cynická Človek je potom zo mňa trošku mimo a na základe jeho nasledujúcej reakcie zvolím ďalšie správanie (ktoré sa veľmi nelíši od toho predchádzajúceho, ale aspoň zmiernim cynizmus)
a vraj su zenske empaticke... empatia na bode mrazu ked ani nevies ze ta bali (ci ta bali)... taketo otazky mavaju zvycajne chalani lebo sme "menej vsimavy voci svojmu okoliu" (ale nie vsetci )
no ale aby som nebol offtopic:
1, neskuseny=> skace okolo teba a zniesol by ti aj modre z neba (nezneuzivaj to, ak nemas zaujem, radsej mu to co najskor vysvetli aby sa nesnazil nadarmo a neskor nebol sklamany)
2, hamblivy => klopi zrak, neudrzi ocny kontak, ak sa aj usmeje jeho usmev je krcovity (vyzera skor ako uskleb), v tvojej pritomnosti mlci alebo mu trva odpoved (nie je retardovany ale boji sa aby nepovedal hlupost, nebali ta ale sa mu pacis)
3, klasik (obycajny chalan) => vtipkuje s tebou, letme dotyky, ocny kontakt, vyhladava tvoju spolocnost, snazi sa o nadviazanie komunikacie, ... proste aktivny z kazdej "strany"
4, mierne pokrocili => nekomentujem...
5, silno pokrocili / suknickar / balic / .... => neni co dodat, lusk a zrazu si zamilovana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
trčí mu z vrecka špagát alebo stužka?
nemá náhodou na prste pripravené nastrihané kúsky lepiacej pásky?
nešuští mu pod tričkom vianočný papier? (ak šuští len obyčajný baliaci, tak naňho kašli, ten si ťa neváži)
odporúčam
no ale aby som nebol offtopic:
1, neskuseny=> skace okolo teba a zniesol by ti aj modre z neba (nezneuzivaj to, ak nemas zaujem, radsej mu to co najskor vysvetli aby sa nesnazil nadarmo a neskor nebol sklamany)
2, hamblivy => klopi zrak, neudrzi ocny kontak, ak sa aj usmeje jeho usmev je krcovity (vyzera skor ako uskleb), v tvojej pritomnosti mlci alebo mu trva odpoved (nie je retardovany ale boji sa aby nepovedal hlupost, nebali ta ale sa mu pacis)
3, klasik (obycajny chalan) => vtipkuje s tebou, letme dotyky, ocny kontakt, vyhladava tvoju spolocnost, snazi sa o nadviazanie komunikacie, ... proste aktivny z kazdej "strany"
4, mierne pokrocili => nekomentujem...
5, silno pokrocili / suknickar / balic / .... => neni co dodat, lusk a zrazu si zamilovana
dufam ze ti to aspon trosku pomohlo....