no je to zatial tak ze ked ju pozdravim tak sa na mna usmeje a pozdravi ma... alebo raz v elektricke sme sa pozerali do oci 2 sekundy ale ja som potom uhol pohladom... a tak... co si o tom mam myslet?
onooo....ja som mala tiez takyy podobnyy probleem...mne sa paacil jeden chalan a teraz spolu sediime v skole....a uz sa mi nepaaci... lol ! ale sme dobry kamosi !!!
aj ked to asi nema vela spolocneho s tebou, straaasne som chcela vediet ci sa mu aj ja pacim...a tu mi svecti vselico radili ale aj tak som ich nepocuuwla....takze newiem ci posluuchnes rady od vsetkych abo si vymyslis vlastnu radu...
Len všetko sa dá zistiť len ju sleduj. Nie vždy ak sa dievčaťu páčiš ti venuje zvodné pohľady. Napr. ja som minule prišiel na to, že sa jednému dievčaťu páčim práve tak, že som si všimol, že na každému kľudne pozrie do očí, ale pohľadu na mňa sa vyhýbala. Práve to je ten trik. Ak sa na teba pozerá ináč ako na ostatných tak to máš vyhraté. A ešte jeden overený spôsob. To že sa dievčaťu páčim zistím najskôr tak, že prejdem okolo nej a nepozriem sa na ňu, ale nechám kamaráta aby ju sledoval. Toto vždy zaberie.
Súhlasím o ostatnými.Ak sa babe páčiš spozoruješ to najskôr na očiach. Ja mám tiež overené, prehodiť nejakú tú vetičku s ňou. Podla reakcie zbadáš či ťa bere ako každého iného a tebe to pripadá extra alebo sa snaží nadviazať rozhovor a v duchu verí že ty začneš. Niekdy musí urobiť niekto prvý krok. Zvyčajne obaja čakajú kto spraví prvý krok. Treba skúšať.. Opatrnosťou môžeš získať ale taktiež streatiť... dievčatám sa vždy páčli chalani ktorí ukazjú, že vedia čo chcú.. sebaistý. Pozor nie namyslený! Skús ak ju už dlhšie stretávaš pozvať sadnúť si niekam... odvahu...
Drag-on ta posledna finta je fakt dobra, si asi zacnem na to davat pozor ..
a najhorsie na tom je, ze ked sa na seba iba usmievate a nikto neurobi ten prvy krok, pretoze cakate pokym to ten druhy neurobi... ((a potom sa uz nikdy nestretnete (( je to dost blby koniec ale mne sa to uz stalo (( tak nepremrhaj svoju prilezitost a konaj!!!!! za opytanie nic nedas drzim palce
cau pls pomozte mi myslite ze sa jej pacim alebo co mam robit preto aby som sa jej pacil ? vzdy ked sa stretneme v skole tak sa na seba pozreme ale vzdy tak na 2 s. a ked jej pisem tak mi neodpisuje nwm stalo sa to len 2x ale mozno nemohla ... pls pomozte, dakujem
cawte ludia nemozte mi poradit strasne sa mi paci jedno dievca ale neviem ci aj ja jej lebo ked sme na facebooku tak uplne v poho ale ked sme v skole ani sa na mna nepozrie.(a este k tomu mi na facebooku dava kvizi zeby somnou chcela chodit a pod.) neviem co si mam o tom mysliet pls poradte
Ja by som to urobil tak ze by som napisal niakej jej kamoske na ktoru sa mozes spolahnut ze nepreradi to tajomsvo a spital by som sa tej kamosky ci sa jej nepacim az by my povedala alebo napisala ze ano tak by som povedal ze sa my lubi a ci aj ja jeh drzim palce
Ja mam podobný problém,straaaaaaaaasne sa my páci jedna baba a chodíme spolu do skoly.ale vobec nedava najavo zajem ani nic je strasne tichá,ale vyhýba sa mi o trochu viac ako ostatným tak neviem ci sa jej spatím alebo pacim pls piste ako to zistit.......
Ahoj ja mam taky isty problem ako tu bigdonut . Neskutocne sa mi paci baba ktora ma strasne vela kamosov a ja skoro ziadnych . Chodime spolu do skoly a obcas na seba iba tak pozrieme nic viac ani spolu vlastne nehovorime . Mam problem aj s tim ze stale sedim len doma za kompom a ju to asi odpudzuje . Uz ma ten komp ani nebavi ale ked idem napr von s kamosom strasne sa nudim a okrem par kamosov ktroych mam somnou von nikto iny ist nechce. A teraz neviem ze co stim. PLSSS poradte.
please poradte mam len 12 a strasne sa mi paci jedna baba chcel by som ju zbalit skor ako odide zo skoly lebo ona je uz sidmacka a ja len siestak a bojim sa s nou aj hovorit please poradte
mne sa paci jedno dievca a to ma stale vola hrustinka a ja sa volam hruska a robi take gesto ze si pobozka ruku myslite ze sa jej pacim alebo nie lebo nokomu inemu to nerobi .
Pls poradte nevim ci sa jej pacim.Taky tyzden do zadu mozno 2 sa na mna zacala pozerat.Ked mi nieco spadne zdvihne mi to a poda.Prednedavnom do mna hodila snehovu gulu(co sa nikdy este nestalo) a isli sme spolu do skoly. pls poradte
zapamätajte si hlavne, že prevažná väčšina (myslím už trochu vyspelejšie baby) dievčat, vyslovene neznáša, keď chlap zisťuje takéto info cez niekoho iného...napr jej kamarátku. baby proste ccú, aby sa ich chalan spýtall priamo, aby zistili, či má aspoň trochu odvahu.
Ahoj mne sa strašne páci jedna baba a neviem či ja jej lebo si robíme navzájom zle podpichujeme sa a rozpráva sa somnou inak ako s ostatnými chalanmi tak pls pomôžte
Mám problém páči sa mi jeden chalan ale 1x som mu to už povedala ale on si s toho nič nerobil teraz poslednou dobou sme sa dosť spriatelili dali sme Si aj vtipné prezývky ale urobila som si fake fb a tam som si s ním písala len problém je ze on sa ZAMILOVAL do fake fb ale nechcem mu to povedať a chcem zistiť či sa mu páčim reálne keď som sa rozprávala s kamoškou (predtým som ju nemala moc v láske) a ona povedala ze si myslela ze budeme spolu chodiť ale další problém je v tom ze keď učka na matike nás dala spolu do lavice tak sa somnou až tak nerozprával ako keď spolu nesedime alebo keď ide na zastávku a ja idem do obchodu tak mi hovorí mimozemšťan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
aj ked to asi nema vela spolocneho s tebou, straaasne som chcela vediet ci sa mu aj ja pacim...a tu mi svecti vselico radili ale aj tak som ich nepocuuwla....takze newiem ci posluuchnes rady od vsetkych abo si vymyslis vlastnu radu...
a najhorsie na tom je, ze ked sa na seba iba usmievate a nikto neurobi ten prvy krok, pretoze cakate pokym to ten druhy neurobi... ((a potom sa uz nikdy nestretnete (( je to dost blby koniec ale mne sa to uz stalo (( tak nepremrhaj svoju prilezitost a konaj!!!!! za opytanie nic nedas drzim palce