sak toto. mozme hlasovat, ale nikde nikdy nevidno kolko ma aktualne clanok hviezd, ani po odhlasovani urc.poctu ludi. tusim ze je to takto divne nefunkce odkedy sa pridavaju oblubeni autori
hej? teraz je to nefunkcne? v poslednej dobe som si to nejak nevsimla,ale doetraz to bolo tak,ze ked zahlasovala priblizne 5-6 ludi,ukazali sa hviezdicky
no práve toto. doteraz to bolo, že dostatočný počet ludi - uvidíš hviezdičky (tuším 7 +/ - )
mne dnes ohviezdilo 31 ľudí blog a cervene hviezdičky sa nekonali, ale tomáš o tom vie, asi to tam este zakomponuje. zmenilo sa to potom ako sa daju davať ludia medzi oblubenych blogerov. a hovoríme o "priemernom hlasovaní" ako som bola poučená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@tomas
mne dnes ohviezdilo 31 ľudí blog a cervene hviezdičky sa nekonali, ale tomáš o tom vie, asi to tam este zakomponuje. zmenilo sa to potom ako sa daju davať ludia medzi oblubenych blogerov. a hovoríme o "priemernom hlasovaní" ako som bola poučená.