1.žena ma orgazmus,približne po 10 až 15 minutach bum-bac,von-dnu pohybov,preto aj je predčasna ejakulacia naozaj velky problem,vobec sa to nezveličuje,teda ked chlap nevydrži dlhšie ako 3-4 minuty tak asi len tažko žena bude mat orgazmus a teda sex ju nemože uspokojit. 2.da sa to vycitit či to hra alebo nie. 3.ja čo som mal sex max 50 x v živote tu radim tebe a vyznam sa lepšie ako ty čo ty sa tu tvariš prezentuješ ako keby ši mal sex minimalne 2 x vkuse každy den? :d
Ono stiahnut sa da aj volou, to je pravda. Podla mna kasli na to. Ja si to neuzijem iba ak vidim ze ten chlap caka na to ako si to uzijem, aby si mohol povedat ze je king. Proste toto nechutne egohonicstvo a tlak na mna aby som ho pochvalila nenavidim. Tak ked raz na to nema nech odo mna nechce aby som ho ospevovala...
@lovingmemory ja to pri sexe neriesim len ma to zaujima ci sa to da nejako zarucene odhalit. Niektore moje partnerky mali stahy ktore som citil, pri viacerých dievcatach sme mali stahy v tej istej chvili ked som sa spr nepytal som sa ci sa spravili ja toto moc neriesim. Pri jednej viem ze sa nespravila lebo som bol vzdy rychlo hotovy a potom sa robila sama, pri niektorých mi to bolo jedno, takze to je vzdycky individualne.
V prvom rade nesúložiť s pizdou čo má potrebu predstierať? Ako herečky nemusím...
Ale je viacero znakov orgazmu a ak by to žena vedela všetko na 100% presvedčivo zahrať tak to musí byť fakt p*ča
@Orolbielohlavy podľa času by som mu neradil, moju už dobre poznám a keď je veľmi nadržaná dá sa ju urobiť za 5 minút sama to vraj zvládne aj rýchlejšie, pričom keď nieje chuť tak aj vôbec
Podľa mňa má predstieranie opodstatnenie len vtedy, ak je to jednorazovka a chalan je tak zlý, že babu nie a nie spraviť a čaká len na to...tak sa baba zatvári, že už je hotová, aby mala pokoj Keď ešte tak prehodnotím dôvody, o ktorých som kedy počula od kamarátiek, tak aj pri partnerovi, keď za obyčajných okolností todáva v pohode, ale má nejaký zlý deň a nejde mu dorobiť babu a nechce ho ona ešte "zložiť" aj tým, že ju nespravil. Ale to mala len jedna a vraj málokedy.
Hm, myslím, že v tomto sa dá zahrať takmer všetko. Aj sťahy. Síce ten tep asi nie, ale aj keď bude len tesne pred orgazmom, asi by bol dosť intenzívny, čiže ťažko asi zhodnotiť, či si to "stihol". Väčšina báb ale napríklad bezprostredne po orgazme považuje to, čo bolo pred orgazmom super (bozkávanie na krku, prsia, dotyky na bokoch...), za nepríjemné alebo šteklivé. Na 100% u všetkých to asi nebude, ale o veľa takých viem.
Na druhej strane si myslím, že najjednoduchšie je sa opýtať Ak sa bavíme o vzťahu a nie jednorazovke. Tam jednak je žena blbá, ak to nepovie, že nebola a čo by si mal urobiť inak, aby bola a na druhej strane, neviem, čo by malo tebe brániť opýtať sa Myslím, že ľudia, ktorí nie sú schopní so svojim partnerom hovoriť otvorene o sexe, sú tak trochu nedozretí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A k tomu - ak to nevies rozoznat tak zrejme predstierala
Ale je viacero znakov orgazmu a ak by to žena vedela všetko na 100% presvedčivo zahrať tak to musí byť fakt p*ča
Hm, myslím, že v tomto sa dá zahrať takmer všetko. Aj sťahy. Síce ten tep asi nie, ale aj keď bude len tesne pred orgazmom, asi by bol dosť intenzívny, čiže ťažko asi zhodnotiť, či si to "stihol". Väčšina báb ale napríklad bezprostredne po orgazme považuje to, čo bolo pred orgazmom super (bozkávanie na krku, prsia, dotyky na bokoch...), za nepríjemné alebo šteklivé. Na 100% u všetkých to asi nebude, ale o veľa takých viem.
Na druhej strane si myslím, že najjednoduchšie je sa opýtať Ak sa bavíme o vzťahu a nie jednorazovke. Tam jednak je žena blbá, ak to nepovie, že nebola a čo by si mal urobiť inak, aby bola a na druhej strane, neviem, čo by malo tebe brániť opýtať sa Myslím, že ľudia, ktorí nie sú schopní so svojim partnerom hovoriť otvorene o sexe, sú tak trochu nedozretí...