Čo si myslíte, ako u ženy zistíte, či pred Vami predstierala orgazmus? Okrem toho, že nezvlhne prirodzene zo ,,ženskej prostaty" odkiaľ sa vylučuje tá sivo-biela hustá dekutina sladko horkej chuti
TO mi pripomina historky čo mi hovoril kamoš že spal z jednou čo proste neprejavovalal žiadne emocia ani nevzdychala proste nič len mu povedala na konci "už som "
@corvuscorax počkaj počkaj s tým chlapom Pokiaľ viem stále to robia dvaja (muž a žena) a obidvaja sa musia vedieť prispôsobiť a popracovať. Nie žena iba ležať nečinne ako kus klátu
no.. má ,,stahy" to si musíš všimnut že sa stiahla.. tam a hmm.. dost stony... zimomriavky, teplo aj zima... to si všimneš.. to sa neda na 100% predstierat anii keby ma dievča prax ako 6 generácii ku*iev!
Hm... pokúsim sa odpovedať priamo, bez zbytočných obkľučiek, no predsa mi to nedá... Napríklad na mne to vidno. Ježiši, veď ja sa pri orgazme opúšťam, hlava sa mi točí a neviem kto som. Ešte sa mi nestalo teda, že by sa ma niekto po sexe spýtal, že "či" sa mi to páčilo každopádne, vieš aký je to pocit, keď máš orgasm ty? čo sa ti pritom robí? Tak to isté sa robí aj so ženskou, to by si mal cítiť, vieš, také sťahy a tak. tak keď nabudúce si nebudeš istý, skús na chvíľu spomaliť a ucítiš to
Prosím Vás mohli by ste mi pomôsť v jednej súťaži..je to pre mňa veľmi dôležité..nakoľko ja si to nemôžem dovoliť..Budem veľmi vďačná keď bude niekto ochotný pomôcť mi..Tak isto sa do súťaže môžete zapojiť aj vy!!!... » vianocny.datart.sk/svetlana-blanar...
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Neviem či to platí na každú ale podľa mňa to môžeš zistiť keď jej začne biť rýchlejšie srdce a keď sa trošku chveje
ale ak žena predstiera orgazmus, tak to je zlá vizitka chlapa
@3 megarofl
tož zaprvé by som poznamenal že žena nevlhne pri/po orgazme, to len taký technický detail.
a ako zistíš že ho predstierala to neviem, ale viem ako zistíš že bol pravý - hovorí sa tomu vaginálne sťahy a je to tiež taký technický detail
(osobná skúsenosť s kusom klátu v posteli? )
@midnight lenze tie stahy nie vzdy citit
-"Písal som to zo srandy"
-"Tak na čo si to písal?" (btw: mozoK )
-( ... Zo srandy)
....ale ja zas nie som mrcha a vzdy mu poviem ci som bola alebo nie....
Načítajte si túto stránku..vyhodí vám tam prianie,ktoré by som chcela dopriať svojim rodičom na Vianoce..je tam vianočný stromček..a nižšie pod ním že DAROVAŤ OZDOBU..na to kliknite..
Budem rada ak mi pomôžete..Vopred Ďakujem!!!!!!!!!!