Ahojte. je to trochu trápne, ale mám 17 rokov a hrozne malé prsia. Máte nejaké osvedčené metódy ako si zväčšiť poprsie bez plastiky? prosím zdržte sa trápnych komentov ... dakujem za pomoc...
Pekné plné prsia potešia, ale žena vie byť príťažlivá aj s malými. No neviem ako by sa to dalo, asi sa nedá, keby áno, tak by nikto nechodil na plastiku.
Ale ak by si čakala dieťa, tak by sa mali trochu zväčšiť, asi, nemám s tým skúsenosti.
@tadido123 vystriedaj niekoľko druhov HAK, každú používaj cca 2-3 mesiace.
Veľmi pravdepodobne ti každý nový druh spôsobí zväčšenie pŕs o štvrtinu až polovicu čísla
@tadido123 teraz ti to možno príde ako "veľmi daleko" a že už budeš mať neviem čo všetko... ale nebudeš ... Ale ako prajem ti to A čo sú to hrozne malé... malé vôbec nevadia... môžeš spať na bruchu aspoň, ale nemôžeš nosiť určitý druh šiat. Kašli na to prijmi samú seba, toto nie je bytostný problém
Velke prsia nie su nutnost ak mas aj ine zrucnosti umele prsia su hnus
baby nedavajte si umele prsia pliiis ani pery jak kacica ani odsavat tuk ani tetovanie na rameno od pleca az po laket - lebo vsetko toto robia stetky. Zena ktora ma nieco umele je ako nafukovacia anaca a ziadnemu chlapovi sa to nepaci, mozno s vynimkou Borisa Kolara.
@tadido123 HAK si nedávaj neblázni. Je to svinstvo. Netrepať do seba chémiu keď netreba. Proste to zober tak ako to je. Každý kto ťa kvôli tomu bude odsudzovať je debil a môžeš byť rada že sa prejavil a môžeš ho poslať kade lahšie. A tým myslím aj tie kecy "zo srandy" keď sa náhodou niekto urazí tak zrazu "ty nepoznáš srandu?" ... idioti proste
Pozri, až stretneš niekoho súceho a bude ťa mať rád, bude mu jedno že máš malé prsia. A keď chceš mať prsia v šatách alebo inom oblečení kúp si push-upku. Veď v dnešnej dobe je plno pekných push-up podprseniek.
Tie tabletky a krémy sú väčšinou na dve veci-na hovno a na nič.
@nespiacakraska push-upka je na nič, ak nemá čo zdvihnúť. A podľa mňa jej nejde o vizuál, ale o ten pocit väčších pŕs, že budú naozaj väčšie, nie len na oko.
Kazdy picuje na zeny ktore si daju urobit silikony a pritom takmer kazdy chlap obcas vypusti nieco ako "nevadi ze mas male ak mas ine prednosti" ........
Uplne jeb na HaK ak k tomu nemas zdravotny dovod a vyslovene ti to lekar neodporuci, aj tak ti to pomoct nemusi (mne nepomohlo ani o bunku) a uz vobec nie ich striedat preboha. Musis sa s tym jedine zmierit, a chlapom sa pravdepodobne pacit budes aj tak. Mam kopec "kamosiek" co ma v puberte sikanovali za to ze nemam kozy a oni mali v 13tich Ccka a teraz maju ovisnute a uz to kepsie nebude.
A aj tak su najdolezitejsie bradavky a tie mavaju dievcata s mensimi dost luxusne, aspon co som videla
to by inak zaujímalo aj mňa ale pred pár rokmi Judíniová reklamovala nejaké tabletky na zväčšenie, ale podľa mňa to funguje tak, že ak to začneš brať, musíš už stále, alebo to fungovať vôbec nebude...prečo by inak dávali ženy radšej 2000€ za umelé ak by bolo niečo jednoduchšie..a áno, mnohým narástli prsia z antikoncepcie, ale iba kvôli tomu to určite neber, idú s tým aj iné veci totižto a nie vždy pozitívne
@wistingher presne to je ten problém... moc som to neriešila, avšak ked si začali ludia robiť srandu tak som sa začala hanbiť... :/ ... nehovorím že som plochá... to zas nie ... ale také tie "ideálne" trojky to niesú no.. a veľa ludí to nedokáže prekusnúť... vrátane môjho priateľa... hlavne kvôli nemu by som chcela aby boli väčšie... :/ ... príde mi že sa za mna hanbí
Ďakujem vám za rady .. ako som písala, zúfalý človek robí zúfalé veci ... ja skúsim aj tú cibulu , aj mlieko ... snáď niečo pomôže a ak nie ... musím sa naučiť žiť s tým že sú malé... a môj milý očividne tiež
@tadido123 tak frajer ti dal tieto kaleráby do hlavy hej ? ... No tak to je ale chudák! Bože koľko som v škole,, alebo aj v triede videl dievčat čo mali menšie než iné a nie je to žiadny koniec sveta a žiadny problém. Akurát platí možno to že chceš to čo nemáš a keď to máš už o to nemáš záujem.
@staphylococcus mám s tým priame skúsenosti z druhej ruky z toho ako som chodil s babou od doby pred a cez celú dobu počas procesu ktorý opisujem. ona síce trikrát v priebehu pol roka menila typ lebo trvalo kým nasla taky co jej nerozjebával náladu a povahu, nie kvôli prsiam, ale malo to aj efekt ktorý tam opisujem.
@Milgamman ak ťa prekvapuje že človeku poviem že má pravdu keď ju naozaj má, tak potom o mne nevieš ani to najzákladnejšie, najpovrchnejšie. čo ma ani neprekvapuje, len ma prekvapuje že si zároveň myslíš že o mne vieš dosť na to aby ťa na mne mohlo niečo relevantne prekvapovať =D
@midnight a uvedomuješ si že: 1. To nemuselo byť spôsobené týmto.
2. Tie 3 typy čo vyskúšala nie su jediné 3 typy HAK čo existujú.
3. Na každú ženu každá HAK pôsobí každá inak?
(+ Kopec ďalších vecí, kvôli ktorým sú tvoje tvrdenia úplný bullshit?)
@staphylococcus uvedomuješ si že na základe argumentov ktoré si ty sama poskytla nemôžu byť moje tvrdenia úplný bullshit, lebo na každú ženu každá HAK pôsobí inak a existuje veľa druhov HAK, čiže tak ako existuje veľa kombinácií HAK a žien v ktorých nastane iný účinok, tak existuje aj veľa kombinácií HAK a žien na ktoré to zapôsobí tak ako som napísal?
ale áno, uvedomujem si že dávať to ako priamu/zaručenú radu je blbosť. v tom bol vtip toho prvého príspevku
@midnight "Veľmi pravdepodobne ti každý nový druh spôsobí zväčšenie pŕs o štvrtinu až polovicu čísla"
áno, toto tvrdenie je úplný bullshit, zmier sa s tým. Nie je to ani veľmi pravdepodobné, ani pravdepodobné. Pravdepodobnosť, že ti 3 HAK po sebe zväčšia prsia každá o 0,25-0,5 čísla, je tak maximálne 1%, a to ešte veľmi privieram oči.
@tadido123 No ak sa tvoj frajer za tvoje kozy "hanbi", tak ho posli kade lahsie a najdi si takeho, ktory ich bude lubit a stiskat. A ver mi, takych muzov je naozaj vela. (ofc su taki co su na kozy zatazeni ale takisto je vela zien co su zatazene na bradatych muzov a niektori holt nezarastaju)
Tabletky su uplna kokotina, myslim ze nam biologickarka vysvetlovala, ze tie zvyknu fungovat tak, ze ti podrazdia zlazy aby napuchli a zdali sa vacsie. Cibula a mlieko boli myslim iba zartiky
@tadido123 kľúčom k šťastnému životu je prijatie seba samého, taký aký som/vyzerám pričom to, aký si človek je nie menej dôležité a na tom treba hlavne pracovať...
@31 JEBE?? najdesivejšia vec akú som dnes na internete prečítala. priateľ má prsia uctievať a velebiť (aj keby boli štvorcové, chlpaté a modré) a nie toto...
a nie, nedá sa bez plastiky, nepotieraj sa cibuľou ani mliekom a neber HAK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Začni šetriť, 3000 ečiek ti treba
Ale ak by si čakala dieťa, tak by sa mali trochu zväčšiť, asi, nemám s tým skúsenosti.
Veľmi pravdepodobne ti každý nový druh spôsobí zväčšenie pŕs o štvrtinu až polovicu čísla
baby nedavajte si umele prsia pliiis ani pery jak kacica ani odsavat tuk ani tetovanie na rameno od pleca az po laket - lebo vsetko toto robia stetky. Zena ktora ma nieco umele je ako nafukovacia anaca a ziadnemu chlapovi sa to nepaci, mozno s vynimkou Borisa Kolara.
@Tadido123 @Milgamman v @16 má tiež zároveň pravdu, bude to za cenu minimálne dočasného rozdrbania si časti zdravia a psychiky
Tie tabletky a krémy sú väčšinou na dve veci-na hovno a na nič.
Uplne jeb na HaK ak k tomu nemas zdravotny dovod a vyslovene ti to lekar neodporuci, aj tak ti to pomoct nemusi (mne nepomohlo ani o bunku) a uz vobec nie ich striedat preboha. Musis sa s tym jedine zmierit, a chlapom sa pravdepodobne pacit budes aj tak. Mam kopec "kamosiek" co ma v puberte sikanovali za to ze nemam kozy a oni mali v 13tich Ccka a teraz maju ovisnute a uz to kepsie nebude.
A aj tak su najdolezitejsie bradavky a tie mavaju dievcata s mensimi dost luxusne, aspon co som videla
@Milgamman ak ťa prekvapuje že človeku poviem že má pravdu keď ju naozaj má, tak potom o mne nevieš ani to najzákladnejšie, najpovrchnejšie. čo ma ani neprekvapuje, len ma prekvapuje že si zároveň myslíš že o mne vieš dosť na to aby ťa na mne mohlo niečo relevantne prekvapovať =D
2. Tie 3 typy čo vyskúšala nie su jediné 3 typy HAK čo existujú.
3. Na každú ženu každá HAK pôsobí každá inak?
(+ Kopec ďalších vecí, kvôli ktorým sú tvoje tvrdenia úplný bullshit?)
ale áno, uvedomujem si že dávať to ako priamu/zaručenú radu je blbosť. v tom bol vtip toho prvého príspevku
áno, toto tvrdenie je úplný bullshit, zmier sa s tým. Nie je to ani veľmi pravdepodobné, ani pravdepodobné. Pravdepodobnosť, že ti 3 HAK po sebe zväčšia prsia každá o 0,25-0,5 čísla, je tak maximálne 1%, a to ešte veľmi privieram oči.
Tabletky su uplna kokotina, myslim ze nam biologickarka vysvetlovala, ze tie zvyknu fungovat tak, ze ti podrazdia zlazy aby napuchli a zdali sa vacsie. Cibula a mlieko boli myslim iba zartiky
Ty takéto problémy nemáš takže radšej ...pšt
Neprovokuj
a nie, nedá sa bez plastiky, nepotieraj sa cibuľou ani mliekom a neber HAK