Ako mam zviest ale predtym zaujat babu,aby mi po niekolkych hodinach prezitych spolu povedala...Milujem TA?
Som typ chalana,ktory sa hanbi a boji spravit prvy krok...
Nedavno bola prilezitost zbalit jednu super holku a bol som snou sam,ale nedok
OMFG... po par hodinach aby ti hovorila milujem ta? Si inak uplne v poriadku ze? To ti nepovie ziadna pokial to ma byt myslene vazne a nie ako priblba fraza.
Za druhe ked si hanblivy proste budes musiet porazit sam seba a rozhybat sa, pretoze baby malokedy spravia prvy krok alebo skor je ich malo takych co spravia prvy krok.
A co sem tahas prachy? Ved to je uplne jedno a to kolko mas loove nezisti pri pohlade na teba.
Cize ako povedal husky bud sam sebou, ked sa budes na nieco hrat tak ta poslu do pitche vsetky doradu.
chalan musi babu zaujat a ani nejde o vyzor ale o nazory a postoje k zivotu,vacsina bab chce aby sa s chalanom mohla porozpravat,citit v nom oporu a ziadny namysleny prehnane sebavedomy tupec co ma len prachy a vyzor a nic ine-hlavu dutu...
viem,ze vy chlapi si myslite ze v dnesnej dobe baby kukaju len na peniaze,vyzor a auto ale najdu sa aj vynimky..neexistuju na svete len namyslene standy co nemaju byt ani na co..
a naozaj skus byt sam sebou a trosku prekonat tu hamblivost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a niektore aj tvoja povaha moze zaujat...
Za druhe ked si hanblivy proste budes musiet porazit sam seba a rozhybat sa, pretoze baby malokedy spravia prvy krok alebo skor je ich malo takych co spravia prvy krok.
A co sem tahas prachy? Ved to je uplne jedno a to kolko mas loove nezisti pri pohlade na teba.
Cize ako povedal husky bud sam sebou, ked sa budes na nieco hrat tak ta poslu do pitche vsetky doradu.
viem,ze vy chlapi si myslite ze v dnesnej dobe baby kukaju len na peniaze,vyzor a auto ale najdu sa aj vynimky..neexistuju na svete len namyslene standy co nemaju byt ani na co..
a naozaj skus byt sam sebou a trosku prekonat tu hamblivost
inak po par hodinach ti ziadna nepovie MILUJEM TA!!!!to ti garantujem a ak povie tak ti garantujem ze ta chce len salit
inak zviest babu?...na kazdu plati nieco ine svoje tajomstva ako na baby neprezradzam
a nechcem to negativne popisovat,ale nizsie rocniky ako som ja,tak len velmi velmi malo bab uz nejde na peniaze a auto.