Slime to isti
Fidget spinner
Ked nie... idem do lesa vykricim..vyhulakam sa .. dokym nestratim hlasivky ..tak si
Dam si cokoladu
Zmrzlinu
A potom birdzujem
pocitat do 10 by malo pomoct?
nastastie nemam stres lebo som taka povaha, ze nestresujem z nicoho a ked uz mam, tak sa to snazim len zvladnut a prekonat
@xxar3s nevadi
Inak ty vyzeras ako medved a aj tak reves ? Wau
Dalsia moznost je napisat o svojom strese..pocitoch list ktory mozes nasledne aj znicit ..len to musis zo seba hlavne nejak dostat.
@xxar3s ako .....
A nie je ti vtedy este horsie,ked si uvedomis,ze si to urobil len pre tvoj stres?Vlastne pricina tvojho stresu nie je nijak riesena ..len potlacena
@obsession no niekedy ked neodstranis pricunu toho stresu tak sa stres vrati. u mna najlepsie na stres funguje sex lebo ked pri sexe z teba rychlo opadne stres tak sa zmeni na euforiu. niektorym ludom na stres pomaha aj alkohol ale mne skor travicka tu som si dal aj pred chvilou teraz mam hroznu chut na sladke musim ist do obchodu.
Ale to s tým lesom je pravda. V lete keď mám blbú náladu alebo som nahnevaný vezmem psov von, skočím na bike, na prechádzku alebo si zabehať a pomáha to. Najmä keď ide človek ďalej od spoločnosti, do lesa kde je sám a môže si urobiť akýsi duchovný relax a veci si premyslieť. Aj námaha je vtedy dobrá, keď je človek nahnevaný má v sebe veľa energie? Ktorá sa dá využiť pri športe alebo pri fyzickej práci. Lenže toto celé sa týka skôr hnevu či zúfalstva, ako stresu z nestíhania či množstva práce, čo sa (minimálne mne) stáva častejšie - a nato neviem či to zaberá..
Skutocne nikto nenapisal ze SEX? Ved to je uplne naj sa schulit, pomojkat, pomilovat. A potom zaspat.
No a ked neni sex tak horuca sprcha, vencenie psikov, vylet, castokrat aj dobry piatok v meste, zopar poharikov a mega mi pomaha vytancovat sa na oldies pecky like there's no tomorrow
Ja mam stres celkom casto a par veci, co mi pomaha:
-nakupovanie (z posledneho stresu mam krasny červený svetrik)
-rubanie dreva (to sa uplne vycerpem)
-cvicenie (ale strašne tazko sa začína)
-bike (vtedy dole kopcom letím jak kométa a je mi jedno, ci vrazim niekde do stromu)
-spánok
-Ako som spoznal vašu matku/Doctor Who/ Kouzelna beruska a cerny kocour
@willbebetter nie, nie som samouk.
Akurát hľadám terapeutku ktorá mi s tým pomôže, pretože neviem vyhnať všetky myšlienky z hlavy a uvoľniť sa...
Mna ho naučili pred pár rokmi a zrejme niečo robím momentálne zle.
Ono je viac moznosti, ako joga, hudba, meditacia, moja oblubena knizla, autohypnoza alebo proste ovladnutie svojej mysle a pocitov a logicky co najrychlejsie riesenie problemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Fidget spinner
Ked nie... idem do lesa vykricim..vyhulakam sa .. dokym nestratim hlasivky ..tak si
Dam si cokoladu
Zmrzlinu
A potom birdzujem
nastastie nemam stres lebo som taka povaha, ze nestresujem z nicoho a ked uz mam, tak sa to snazim len zvladnut a prekonat
Inak ty vyzeras ako medved a aj tak reves ? Wau
Dalsia moznost je napisat o svojom strese..pocitoch list ktory mozes nasledne aj znicit ..len to musis zo seba hlavne nejak dostat.
ked mam stres, tak sa postazujem mojej laske (prepac mi to zlaticko), popripade este vynadam tomu, kto mi ten stres sposobuje
a ide sa dalej
1:14 Touretteův syndrom
Tak zvládam stres
najlepsie je ten stres zo seba vysukat
A nie je ti vtedy este horsie,ked si uvedomis,ze si to urobil len pre tvoj stres?Vlastne pricina tvojho stresu nie je nijak riesena ..len potlacena
Ale to s tým lesom je pravda. V lete keď mám blbú náladu alebo som nahnevaný vezmem psov von, skočím na bike, na prechádzku alebo si zabehať a pomáha to. Najmä keď ide človek ďalej od spoločnosti, do lesa kde je sám a môže si urobiť akýsi duchovný relax a veci si premyslieť. Aj námaha je vtedy dobrá, keď je človek nahnevaný má v sebe veľa energie? Ktorá sa dá využiť pri športe alebo pri fyzickej práci. Lenže toto celé sa týka skôr hnevu či zúfalstva, ako stresu z nestíhania či množstva práce, čo sa (minimálne mne) stáva častejšie - a nato neviem či to zaberá..
Nezvládam stres, pomáha mi proste vypnúť hudbou/filmom/etc a mať chvíľu a snažiť sa nemyslieť.
there's no stress if:
a) you're not aware enough to percieve it
b) nothing feels like it's important in any way
=D
No a ked neni sex tak horuca sprcha, vencenie psikov, vylet, castokrat aj dobry piatok v meste, zopar poharikov a mega mi pomaha vytancovat sa na oldies pecky like there's no tomorrow
-nakupovanie (z posledneho stresu mam krasny červený svetrik)
-rubanie dreva (to sa uplne vycerpem)
-cvicenie (ale strašne tazko sa začína)
-bike (vtedy dole kopcom letím jak kométa a je mi jedno, ci vrazim niekde do stromu)
-spánok
-Ako som spoznal vašu matku/Doctor Who/ Kouzelna beruska a cerny kocour
A potom sa zosypem a placem...
Akurát hľadám terapeutku ktorá mi s tým pomôže, pretože neviem vyhnať všetky myšlienky z hlavy a uvoľniť sa...
Mna ho naučili pred pár rokmi a zrejme niečo robím momentálne zle.
Ahoj na stres používam AntiStresSTAR som s ním spokojný a veľmi mi pomáha.
odporúčam ho pretože je založený na prírodnej báze a cenovo je dostupný. Objednávam si ho na stránke » www.pilulka.sk/antistresstar-2...
Ak by bol záujem využi aj zľavový kupón » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/...