Akp vlastne funguje torrent a ako ho "zlegalnit"...
Stahovanie je na slovenku povolene, ale nie je povolene sirenie toho obsahu. Neviem presne ako funguju torrenty, ale keby som jednoducho zakázal seedovanie tak by som ten obsah už nešíril, či?
Peer to peer siet je zalozena na prijmani a odosielani v tom istom case. Odosielanie by sa nemalo dat nikdy uplne vypnut ale mozes ho limitovat. Ale aj ked budes odosielas iba 1kb/s tak na streche a za dverami caka SWAT aby ta zatkli
Sťahovanie pre vlastné účely nezdá sa mi že, je nelegálne horšie je keď to už napaľuješ a predávaš vtedy už po tebe idú fízli pretože bohatneš na cudzom diele.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A na jakú piču ti to je vedieť? Aj tak niekto riskuje na to, aby si to ty mohol legálne stiahnuť (v prípade, že sa ti podarí zablokovať seed).
1. nemáš ako zakázať seedovanie, prinajmenšom keď sťahuješ, a keď dosťahuješ tak už je neskoro
2. nezlegalizuješ. sťahuj cez ne len obsah ktorý je oficiálne voľne dostupný, to je legálne.
1. ak si zakladal túto diskusiu len preto aby si sa mohol hádať s ľuďmi čo ti odpovedia na otázku, tak prajem pekný deň.
2. aj tak si na mňa vlastne ničím nereagoval, okrem toho že si ma k tomu výbreptu otagoval
3. reagoval si tak odveci že predpokladám že si nepochopil čo som napísal. skús si to prečítať ešte tak tri-štyri razy, možno ti to dopne