Viem že s týmto by som mal radšej ísť na zoznamku, ale tam sú všeliaké individuá a tu je to aspoň o trošičku lepšie. Tak sa chcem spýtať, či tu nieje nejaké chudé športovo založené dievča vo veku 16-19 z KE, ktoré sa nudí cele prázdniny a nemalo by problé
@nessia No ved ja viem. Tu je to také iste. Kávičky, diskoteky, chaty, cigaretky, ale zeby niekto siel von zabehat, zacvicit, alebo nieco tak to ani za svet. Same vyhovorky ze horuco, nechce sa im, boli ich nieco atd. Radsej doma budu sediet.
@nessia Nie nie, ja som starší čiže ty si ako ja. Ako ked uz ani chlapcov vytiahnut na motokary, do posilky vytiahnut neviem tak to uz neviem kde skonci tento svet.
@nessia Bol som asi 4krat za posledny rok? kedze sa mi viackrát nepodarilo presvedcit partiu lebo ze to je drahe ze radsej na pizzu/kebab. No vidiš ty aspon chodiš na preteky. Ja nemam ani s kym ani na Rally ani na Motocross. A ked sme boli naposledy na rally tak po polhodine domov sme isli lebo jeden nevydrzal viac a mamka ho volala na obed.. Zmyslanie 500.
@passarinho No je to problem dakoho zohnat na nejake sporty ale poviem ti ze ked uz sa nikomu nechce tak je najlepsie ist sam myslim teda individualne sporty beh,plavanie,cyklistika...
ja hľadám predajcu vesmírneho korábu ale nie, i ja hľadám takú, ale nemusí byť až taká aktívna, nakoľko nešportujem až tak často, vlastne len v lete bike a futbal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» snazorem.cz/a8ec489/spolecn...
tam je to trochu nižšie
@semhamforas Chod do mesta s tabulou Free Hugs
@marleymt boze 60€ ja na rozky nemam, nie to este 60€
@passarinho to nie je nic pre mna