ak by sme teraz rozdelili mandaty tak by vladu zostavila koalicia SDKU , SaS, KDH a Most a v opozicii by boli SMER a SNS . HZDS sa do parlamentu asi na 90% nedostane , SMK je zatial tiez mimo , podla mna sa tiez nedostane do parlamentu a taktiez hrozi SN
Zasa 76 a Bratislava fakt ide pomaly oproti ostatným, vyzerá to pozitívne ...
Čo sa budúcnosti týka, nádherne vyzerá fakt, že HZDS sa zrejme nedostane do parlamentu, predpokladám, že do budúcich volieb sú odpísaní ...
SNS by bolo do budúcna oveľa menšou hrozbou, ak by takisto neboli v parlamente a nemali by kreslá a mediálnu pozornosť na presadzovanie svojich chorých ideí, dúfajme všetci, (všetci so zdravým rozumom) že to tak vyjde
Možná neprítomnosť v parlamente SMK (v prípade pravicovej väčšiny) vyzerá taktiež výborne a spolu s nízkym ziskom SNS vyzerá ako jasné nie pre radikálov a šašov, ktorí miesto politiky strašia a búchajú do stola
vyzera to tak ze 4 roky bude klud ale dalsie volby budu masaker...nespokojny ficovolici plus sns volici budu velmi nebezpecny...po pravicovej vlade budu velmi nervozni a smer dosiahne cca 40% a SNS 12%...
Nemyslim si.. Teraz uz netreba utahovat opasky v takej miere ako to bolo potrebne po Meciarovi. Sice sme vybocili, ale stale sme na dobrej ceste.. Ja to vidim pozitivne a podla mna hlavne SaS a Most si polepsia do dalsich rokov.
Ak sa SNS dostane do parlamentu, do opozície, môže zasa začať štekať, čo by im mohlo pridávať na sile ...
Ale keďže ich radikálny náprotivok SMK to asi nedokáže, tak už SNS nebudú mať toľko proti komu štekať, čo zasa vyznieva opačne ...
Každopádne ja verím národu, že proste pomaly bude dostávať rozum ...
Ešte som zvedavý, ako budú reagovať voliči SaS na to, že mnoho lákavých liberálnych bodov ich programu sa jednoducho neuskutoční, lebo to zbytok budúcej koalície (pri šťastí koalície) neprijme ...
vysledky bolu aktualizovane priebezne a v tom case, uz bolo len 200 okrskov do konca, vacsina v Bratislave, nakolko v Bratislave triumfovala SDKU-DS, pocet mandatov sa znizil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to je pravda myslim si ze to bude pohodlne vitazstvo a ak bude koalicia bez extremistu csakyho tak to bude super.
Čo sa budúcnosti týka, nádherne vyzerá fakt, že HZDS sa zrejme nedostane do parlamentu, predpokladám, že do budúcich volieb sú odpísaní ...
SNS by bolo do budúcna oveľa menšou hrozbou, ak by takisto neboli v parlamente a nemali by kreslá a mediálnu pozornosť na presadzovanie svojich chorých ideí, dúfajme všetci, (všetci so zdravým rozumom) že to tak vyjde
Možná neprítomnosť v parlamente SMK (v prípade pravicovej väčšiny) vyzerá taktiež výborne a spolu s nízkym ziskom SNS vyzerá ako jasné nie pre radikálov a šašov, ktorí miesto politiky strašia a búchajú do stola
Inak fico a slota uz pomaly stracaju bodiky
Ale keďže ich radikálny náprotivok SMK to asi nedokáže, tak už SNS nebudú mať toľko proti komu štekať, čo zasa vyznieva opačne ...
Každopádne ja verím národu, že proste pomaly bude dostávať rozum ...
Ešte som zvedavý, ako budú reagovať voliči SaS na to, že mnoho lákavých liberálnych bodov ich programu sa jednoducho neuskutoční, lebo to zbytok budúcej koalície (pri šťastí koalície) neprijme ...
200 okrskov do konca scitania hlasov...
myslim si, ze sa uz nic radikalne nezmeni, robko z jancim odchadzaju do opozicie a smk z ls-hzds putuju na smetisko politickych dejin....
Isto ti tie počty sedia?
Či sa mení počet poslancov v parlamente?
SDKÚ - SaS - KDH - Most
vysledky bolu aktualizovane priebezne a v tom case, uz bolo len 200 okrskov do konca, vacsina v Bratislave, nakolko v Bratislave triumfovala SDKU-DS, pocet mandatov sa znizil.
Nie to som myslel, skús si zrátať počet kresiel, ktoré si uvádzal ...