priemerne tak 5-6 hodín keď chodím do školy a mám aj nejaký spoločenský život........teraz cez skúškové je to o trošku horšie.....napríkald dnes....dnes som tu už 12hodín lebo sa učím z notebooku...slepý som, hladný, smrdím a kvetiny mi zdochli v izbe, najdaľej som bol na balkóne...nič som sa za tento deň aj tak nenaučil lebo tomu nechápem ale v pohode lebo mám ešte zajtra celý deň.....
@14 to iste u mna..rano sadnem, otvorim dokumenty, pozeram do toho, nic neviem, sedim, o pol 3 v noci zistim, ze som unaveny a poviem si, ze zajtra je tiez den, no vstanem az okolo pol 12 a potom skonci cely den zas tak isto..
posledne tak 2 hodinky, aj tak len prečítam správy, pozriem maily a odídem z PC, lebo tu nemám čo robiť...aj tie 2 hodiny strávené za PC sa mi zdajú ako večnosť
moja práca to vyžaduje občas sedieť pri ňom viac ako 6 hodím..plus..robím za ním plno vecí aj do školy a pod. nemôžem zas povedať že celý deň..lebo aj chodím von..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
...už som sa posťažoval tak mi je fajn
víkend podľa počasia