Najlepsia antikoncepcia je podkozny implantat ktory vypusta do tela hormony a ucinkuje 3 roky, a uz sa netreba o nic starat, ako napr. na presny cas pri tabletkach a vide len okolo 300 eur.
@antifunebracka dva krat sa mi to stalo a to sa neda povedat ze by som mala nejak casto ten sex..raz s byvalym s ktorym som bola len nejake 3 mesiace asi po 2 mesiacoch vztahu a raz s terajsim po cca mesiaci sexualneho zivota...
@sandy114 wow, to musi byt dost neprijemne, ale aj nebezpecne, napr pri vyberani... mozno ste kupili prilis velky, bo toto by sa normalne ozaj nemalo stat
@wewo no neviem ktorej sa to lubi na tvar... tebe by sa to pacilo? a pocas sexu vylucujes znamu qapku tuzby, ktoru necitis, ale obsahuje dost spermii je to absolutne uz zbytocne potom na konci vytahovat
@wewo to ze tvoj otec je diletant mna netrapi a ked si nabuchas zenu, aspon sa poucis je to pravda a ked neveris, vygoogli si, ale je mi to vcelku jedno. varovany si bol
@wevo antikoncepcia.com Prerušovaná súlož – táto metóda je založená na technike partnera, ktorý vyberie pohlavný úd z pošvy partnerky tesne pred ejakuláciou, takže by nemalo dôjsť k žiadnemu výronu semena do pošvy. Odporúča sa len pre skúsené páry. Problémom pri tejto metóde je to, že semeno môže uniknúť do pošvy ešte pred samotnou ejakuláciou alebo to partner nemusí stihnúť. Preto prerušovaný pohlavný styk nepatrí medzi spoľahlivé antikoncepčné metódy.
skoda ze u vas na samote este neviete pouzivat google a o antikoncepcii viete tiez hovno potom ked dospejes a prestanes byt sedlak, ozvi sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
niekedy len HA
skoda ze u vas na samote este neviete pouzivat google a o antikoncepcii viete tiez hovno potom ked dospejes a prestanes byt sedlak, ozvi sa