tazko povedat, kedysi zamlada som preferoval bongo, teraz asi jointa, predsalen je to take fajn, si ho nosis pri sebe, ked pride chut tak si ho hocikde upalis.. ale nosim pri sebe aj fajocku stale v poslednej dobe
vzdy bongo, no aj taky moj amatersky joint nie je na zahodenie. Neraz som sa z neho zbusil jak hovado. Ale aj fajocka po ceste sa da. Nebranim sa nicomu. Alebo taku cokoladku do fajocky
Podporujem, aby dotyčný boli ošukaní do prdele až na smrť niekde vo väzení v hrozných podmienkach, prípadne aby sa sfetovali k smrti a umreli v bolestiach.
osobne si najviac vychutnam ked si sama nastriham, krasne ubalim a potom aj odpalim.. zalezi aj od kvalitky a sisiek ze co ako, ale joint je podla mna jednoznacne najlepsi. taka mini-ceremonia
a ti co nefajcia marianku nech sem nelezu uz z nazvu vidia ze tu budu len provokovat. my niesme fetaci aby bolo jasne
kazdy na to mame iny nazor. ale zamyslime sa - "you´ve got the gun, i´ve got the ganja..." je to kazdeho osobna vec ci huli alebo nie, je to priroda (viem aj kokain je prirodneho povodu, ale ma ine ucinky na organizmus), a je vedecky dokazane ze clovek ma na prijem THC specialne receptory.
som toho nazoru - raz za cas neuskodi, od rana do vecera - vymyvanie mozgov
@sputanemorca a este.. neviem ci sa SVORNE zhodneme a to ze je so mnou nieco v neporiadku.. poznas ma? uz nebudem pisat ze sa ma to dotklo lebo viem ze je to verejna diskusia na vyjadrenie nazoru a vztahovacnost tu nema co hladat, ale aj tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
za čias minulých
No, podľa nálady, kedy ako a ako ma donútia. Predsa, je to sociálny rituál.
V práci skôr fajka, miniprásk pre lepšiu grafiku.
Doma večer joint, pred filmom/spaním romanticky.
Na žúrke rýchle bongo, lebo dlhé rady a každý sa tlačí.
Teda, aspoň tak si to predstavujem.
O čom sa bavíme?
so radsej fajku, ale na chate je bongo vzdy lepsie
flussica ma predbehla!
a ti co nefajcia marianku nech sem nelezu uz z nazvu vidia ze tu budu len provokovat. my niesme fetaci aby bolo jasne
kazdy na to mame iny nazor. ale zamyslime sa - "you´ve got the gun, i´ve got the ganja..." je to kazdeho osobna vec ci huli alebo nie, je to priroda (viem aj kokain je prirodneho povodu, ale ma ine ucinky na organizmus), a je vedecky dokazane ze clovek ma na prijem THC specialne receptory.
som toho nazoru - raz za cas neuskodi, od rana do vecera - vymyvanie mozgov