Tú istú fotku ako na občianskom mám aj na cestovnej karte.No a už sa mi X-krát stalo,že mi šofér v buse zobral kartu a so zdesením sa ma pýtal:,,To si naozaj ty?" Od mojich 15 som sa drasticky výzorovo zmenil.
včera som podpisovala jednu zmluvu a kolegovia sa na mojej občanke zabávali strašne, najprv taká tá klasika, že to nie som ja ( no veď bodaj by som bola, taká vyretušovaná aj reále a neskôr usúdili, že som tam strašne nevinná, že by som si zobrala cukrík od cudzieho uja a mám tam menšiu hlavu. akože, to sú pozitíva, nie?
na pase mám fotku s hlavou ako balón!! ! nj.. a občiansky.. idem vybavovať až o mesiac.. v lete.. sakra.. kto to kedy vymyslel, že to musí byť v mieste trvalého bydliska?? do KE sa dostanem až ... cez prázdniny..
Fotili ma dvojhodinovom státí v preplnenej neklimatizovanej miestnosti v júli, takže vlasy prilepené o hlavu, omietka roztečená až za uší, červený nos, poloprivreté oči a na výzvu pracovníčky ,,,nože sa usmej" som sa zatvárila ako po pollitri citrónovej šťavy.
Ale bavím sa ňou Aj fotkou na čipkarte, kde mám 11 rokov. ,,Tak-tak..nevinne vyzeráš. Koksó."
prezijem to ked uvazim ze 3/4 ludi na obcianskom vizera ako väzen z guantanama tak je to v pohode napr moja mamca na obcanskom ta to som sa az zlakol a kopu ludi co tak maju poznam a pritom normalne pekna holka a na obcanaku by sa jeden zlakol ta cipana... idem sa fotit: tetka: neusmievat sa, ziadna mimika, nic omg kraasne farebne tie foto mali byt a smaail na kazdej D no ne taaK???
Katastrofa! Najlepšie na tom ešte je, že ja mám ešte ten starý veľký nepraktický občiansky, ktorý sa počas účasti na piatkových večeroch, nuž, no tak MIERNE poohýnal na viacerých miestach Hanbila som sa ho ukázať na maturite, teraz som zvedavá ako ho dám policajtovi, ked pôjdem robiť skúšky z autoškoly (aj ked to je vdaka bohu ešte daleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
nie.... ...
ty už máš druhú???:o
ako si to dokázala:o???....
inak, zhodou okolností si ju dnes v rámci stávky idem vycapiť ako avatar na FB...
a teraz som vcelku spokojny mohlo to dopadnut aj hrosie
ale to že "logo birdzu" ...
Ale bavím sa ňou Aj fotkou na čipkarte, kde mám 11 rokov. ,,Tak-tak..nevinne vyzeráš. Koksó."
Mám tam príliš veľkú hlavu, a ten vyzerám ako nejaký vrah.
A ešte sa to na mňa príliš ani nepodobá.
Podpis zas vyzerá akoby ho písalo 5ročné decko.
ale na pase mam hroznu.
(ešte keď som bola menšia )
ale už by som potrebovala nový ...