tak ja zahlasovat nemozem pretoze pocuvam od punku, punkrocku, cez rozne ska, reggae, rozne elektronicke veci, take potom ako dnb, jungle, proste vsetko asi
Cely rockovy zaner, hlavne hard-rock, hardcore punk-rock, metalcore, melodic death metal a nechapem preco vsetci pisu metal a rock ako dve rozne veci... dobre... metal sa odclenil od hard-rocku vyclenenim bluesovych prvkov, je teda trochu iny, ale stale je to rockovy zaner.
Preco tma je techno ? nemohol si dat disco ? a viac to rozpísať ja soobne pocuvam hardstyle, aa ludovky su de !!! to tes pocuvam najebany a spievame !!!! si ma nasral anketa o kokote soul tam pise a to ani neviem čo za kokotje radio tam jebne no panko nam nejako spičovatel
Oh my, táto anketa tu bola asi len stotisíckrát, konečne ju sem niekto dal znovi spolu s drbnutým "počúwate"! Konečne môžem ísť spať spokojná, že na svete sú aj blbší ľudia ako ja.
dobrý kvalitný punk rock potom slovenskú a českú underground scénu mám celkom rád a sconosciuto čo asi veľa ľudí poznať nebude no z tohto žánru halvne flipsyde
neradim sa do nejakej skupiny ludi napr. metalistov.... pocuvam co sa mi paci okrem komercie a elektronickych stylov (hiphop,techno....) mam rad vsetko od klasickej hudby cez rock, punk, az po hardcore, metal a grindcore.... ale to zavisi od mojej nalady ked som stastny pustim si napr. Karpina-Jezisku daj labku ked zasa smutny pustim si Metallica - Fade to black
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
inak táto anketa tu bola už asi 176534krát...