@2 no čítať sa mi rozdiely teda určite nechce pochybujem že budeš s tým chodiť o terénu takže ti je 4x4 na dve veci a keby mám 14k tak idem aspon do sx4 ale to preto lebo sa mi nelubi karoseria swiftu
ak máš 14 000 eur tak tak si kúp niečo v záruke prepad cien je do troch rokov najmarkantnejší potom to už závisí poväčšinou od najazdených kilometrov a technického stavu , napríklad taký mercedes má 6 rokov záruku alebo do najazdenia 160 000 kilometrov, za by som si vybral nejaký trojročný tragač z nemecka povedzme E200CDI s automatom v akej takej výbave a na konci záruky o tri roky by som ho predal na slovensku za nejakých 8-8,5 tisíc eur a to suzuky po troch rokoch za tú cenu garantujem že nepredáš a nehovoriac o pohodlí ezpečnosti a celkovej radosti z jazdy dokonca si myslím že ten mercedes bude mať približne rovankú spotrebu ak nie nižšiu
Suzuki Swift Sport 5D vychadza 14 690 ,rozdiel medzi beznou GLX AAC bude (11 190) 3500€ + poistenie by ma vyslo na 110€ + Dan prihlasenia u PZ 327€ = 15 127 €
Naftové je asi jediné rozumné riešenie pri Suzuki.. Na tvojom mieste by som našetril nejakých tých 5000€ a kúpil ojazdenú Audi.. Alebo kúpil za tie tvoje nejakú staršiu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.autott.sk/sk/4/modely/nov...
To su vsetko 1.2 ,ja vatsi objem nepotrebujem.