pouzivala som super curlacious AVON ale zdala sa mi dost sucha a opadavala...teraz mam superENCHANT, ta robi pekne mihalnice na objem ale stipu ma z nej oci, asi alergia na vceliu matersku kasicku
špitála... pfuj.... načo je tá vec dobrá? iba čo budem musieť utekať pred dažďom, aby som nevyzerala ako kokotko... no tak na to jedine, na nič iné potom. krásny podvečer.
túto rimmel max mám..je dobrá, ale ešte to kombinujem s jednou z oriflame, lebo má dobré štetinky a ešte s jednou miss sporty fabolous flash...a som spokojná...aj keď stále to vyzerá ako keby som nemala žiadnu ...riasy si nevyberieš
ja používam rimmelky.. tie su pre mňa naj.. ale teraz mam od maybellinu tú čo ma efekt mačacieho pohľadu.. ale inak rada experimentujem s riasenkami.. už som ich veľa odskúšala.. to je taká moja srdcovka..
vyskusala som asi uz vsetky ake su dostupne, MAYBELLINE a ziadne rimmel ani nic take nepocuvaj, ked chces fakt huste namakane riasy vyber si maybelline colosal volume, samozrejme ak chces vyzerat kus prirodzenejsie tak inu..
maxfactor experience...napokon všetky sú skvelé od nich...ale zase nemôžeš si pýtať radu,každá baba má ine riasy a keď ich máš riedke,kúp si zhusťujúcu,keď krátke predlžujúcu.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale používala som Rimmel - Extra Super Lash, ona skôr predĺžuje a oddeľuje ako zahusťuje
no a preto si davam superFULL .. ked sa mi chce
roduct.jpg" target="_blank"> roduct.jpg" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
túto rimmel max mám..je dobrá, ale ešte to kombinujem s jednou z oriflame, lebo má dobré štetinky a ešte s jednou miss sporty fabolous flash...a som spokojná...aj keď stále to vyzerá ako keby som nemala žiadnu ...riasy si nevyberieš
ak ju vieš správne naniesť, nezistia že ju máš... (očiarka na to neprišla a to má k môjmu oku najbližšie.. a ako bonus, krásne vonia..
a ked sa minie, nebudem sa viac malovat!
špirály od Avonu mam najradšej
a je úplne úžasná, robí pekné dlhé riasy a vôbec nelepí
a ešte nejakú od oriflamu, tá je tiež dobrá, asi jediná vec, na ktorú nie som od tej firmy alergická
Túto a je úplne super na moje bláznivé riasy, ale už pomaly vysychá
Cat eyes.
A je skvelá!
myslim, že tato by mala vyčistit akvarium od všetkych rias...každopadne skus