Aku najdivnejsiu vec mate v pocitaci alebo v mobile ulozenu?
Ja mam autisticky subor jablka.txt v ktorom je hodnotenie vsetkych odrod jablk ake som kedy jedol vyhrava pink lady s hodnotenim 4/5, najhorsie su idared a red delicious, obe 1/5
Pred pár dňami som v mobile objavila v nahravkach nahratú jednu veľmi ostrú hádku s mojim ex aby som mu pri najbližšej príležitosti ukázala ako vie byt pri hádke psycho, ale v živote nikdy som si ju nepustila lebo sa mi to hnusilo...
V počítači textový súbor, kde som si kedysi odkladala skopírované konverzácie ľudí čo sa mi páčili.. ich konverzácie s inými ľuďmi pripomínam.. creepy
A ešte fotky pekných dievčat aj z Birdzu
screenshot "amaterky" (prostitutky) o ktorej si myslím že je to frajerka môjho známeho
Čoskoro pôjdeme k nim na kolaudačnú párty tak ju chcem dôkladne preskúmať či je to fakt ona alebo len xy sprostých náhod
v mobile mam asi dost divne Poznamky, kedze si tam zapisujem hocico, a nikdy to nevymazujem, a mam to ako nejaky "dennik" zaroven takze od hocijakych random stranok do skoly, nakupnych zoznamov, terminov k doktorom, narodenin ludi, adries, nazvov filmov, tam mam aj svoje emotivne zapisky, citaty z roznych videi, opisy nejakych krizovatiek v meste, ze naco tam mam davat pozor (tie som si zapisovala po kazdej jazde na autoskole D), dalej tam mam rozne popisy k ludom, mam tam aj sekciu, ked idem s niekym na rande, tak si potom zapisem + a - D a z fotiek asi rozne random fotky samponov, balzamov a masiek na vlasy z drogerie a ich zlozenie
ja mam subor, kde mam spisane moje byvale vztahy a preco sa k nim nechcem vratit. Mam zoznam cca vsetkeho zleho, co to zrobilo a vsetkych katastrofalnych momentov nejde len o partnerske vztahy proste... ked niekedy v zivote spanikarim, ze chcem tu osobu nazad, chcem si to precitat ako ochranu
hej aneviem ci je toto az tak divne, ale este mam zoznam vsetkeho, co som od zaciatku aprila jedla vyzera to dost komicky, kedze je to v strede hlavnej obrazovky.. ale nakolko sa snazim aspon trosku schudnut, kedze som pri korone pribrala jak prasa... tak to ma svoj vyznam zase!
Podobne ako @daidalos mám zvláštne veci v poznámkach niečo spomienky niečo zápisky zoznamy..je toho veľa už by som to aj pretriedila ale mám k tým veciam zvláštne puto + nejaké veci z birdzu (aj z čias keď napr. nebola história ts) a tak
To sú presne tie veci ktoré nechcem aby niekto našiel v mojom mobile keď umriem
Satanistickú bibliu. (Neotvorila som ten súbor už roky, ale nemám sa k tomu, aby som ho vymazala.)
A ako dieťa som vytvorila wordový súbor Alt a čísla od 1. Dostala som sa tuším po 800. Musela som sa riadne nudiť...
V počítači mám textový dokument, kde mám spísané všetky znamienka na tele s rozmermi nad 3mm. Tak raz za mesiac alebo dva ich kontrolujem a premeriavam, či sa náhodou niektoré nezväčšilo.
Ja mám niekde v ntb pár fotiek birdz chlapcov (proste sa stalo, že pridali tak krásnu foto o sebe, že som si uložila ..ale to sú tak 3-4 fotky..niežeby to teraz znelo menej čudne.. )
Potom mám uloženú fotku @narrator (či aký to mala nick), kde má holé cecky, lebo som si podľa nej chcela dať urobiť svoje (ale to už asi vymažem, ak na to najbližšie natrafím)..
Mala som kedysi, ešte v starom ntb zložku s fotkami hovienok (nie mojich!) - nepýtajte sa, ja neviem prečo
A v mobile mám jednu nahrávku..to keď tu bola frajerka mojej sis a tej frajerky dcéra sa niekedy (často) nevie chovať a hlavne každý večer vrieskala a mrnčala na celý dom (a to všetko po maďarsky ), tak som si to nahrala..len tak
...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A ešte fotky pekných dievčat aj z Birdzu
A uložené v lokalite ako nový priečinok/nový priečinok/nový priečinok/aaaaaa
Lebo komu sa chce pomenovávať priečinky
Čoskoro pôjdeme k nim na kolaudačnú párty tak ju chcem dôkladne preskúmať či je to fakt ona alebo len xy sprostých náhod
To sú presne tie veci ktoré nechcem aby niekto našiel v mojom mobile keď umriem
A ako dieťa som vytvorila wordový súbor Alt a čísla od 1. Dostala som sa tuším po 800. Musela som sa riadne nudiť...
Ja mám niekde v ntb pár fotiek birdz chlapcov (proste sa stalo, že pridali tak krásnu foto o sebe, že som si uložila ..ale to sú tak 3-4 fotky..niežeby to teraz znelo menej čudne.. )
Potom mám uloženú fotku @narrator (či aký to mala nick), kde má holé cecky, lebo som si podľa nej chcela dať urobiť svoje (ale to už asi vymažem, ak na to najbližšie natrafím)..
Mala som kedysi, ešte v starom ntb zložku s fotkami hovienok (nie mojich!) - nepýtajte sa, ja neviem prečo
A v mobile mám jednu nahrávku..to keď tu bola frajerka mojej sis a tej frajerky dcéra sa niekedy (často) nevie chovať a hlavne každý večer vrieskala a mrnčala na celý dom (a to všetko po maďarsky ), tak som si to nahrala..len tak
...