takemeaway. Nechapem ako mohlo take sympaticke dievca vydrzat bez sexu az tri tyzdne. To si musela chlapov cele tri tyzdne skalami obhadzovat aby ti dali pokoj D
foxhound. ty si urcite musel byt pol roka v kome alebo si si stale lamal obe ruky ked si vydrzal pol roka bez masturbacie. ale je tu este aj tretia moznost ktora je ale velmi malo pravdepodobna. Zacal si masturbovat pol roka po narodeni a odvtedy ta pauza nebola vecsia ako pol roka D
@Ooooo reagoval som na to, čo adresoval take... Že také sympatické dievča, ako to mohlo vydržať, chalanov muselo odhanat... A v ankete predtym, že on by také kurvy, čo nejdú z lásky nikdy nechcel
Tým samozrejme nechcem takemeway uraziť, len ho citujem...
@roborossen jasne tiez mam take rad ..ale nikdy som si s nimi nic nezacal ani nezacnem uprednostnujem krasny pocit zamilovania ked nemozes zaspat ..ked si od nej daleko citis sa ako keby si nemal cele telo ..ked vidis ,ze sa usmeje na druheho chlapa pocitujes nehoraznu zavist,hnev a smutok dokopy to je omnoho krajsie ako nejake pičky
a potom som na preliezkach zistil, čo je to orgazmus (vtedy som ešte nevedel ako sa to volá, len že je to super pocit a ako si ho privodiť) a už som do toho spadol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Tým samozrejme nechcem takemeway uraziť, len ho citujem...
Vážnejšie zaľúbený som ešte nebol, ale tak hádam máš aj pravdu
@Roborossen ked to zazijes tak pochopis v com je to krasne a ne len jebat tak z chute kto pride pod ruku
A máme to tu zase,
Óťa bez ženy sa trase.
Ako dlho vydržať to má
kým mu zas nejaká dá?
a potom som na preliezkach zistil, čo je to orgazmus (vtedy som ešte nevedel ako sa to volá, len že je to super pocit a ako si ho privodiť) a už som do toho spadol...
och, zlata to zena
Poviem ti preco, ale asi az zajtra. Dnes nie, dnes ma boli hlava