Zjednodušené pridávanie viacerých obrázkov, pridávanie/odoberanie priateľov, pokiaľ by bol učitý pomer negatívnych hodnotení fóra ku počtu povedze príspevkov/hlasujúcich došlo by k vymazaniu.A doby nápad sú aj inzeráty.
...nejaké nové súťaže (alebo len obnovenie súťaží typu miss birdz a pod.) ...poopravovať čo je dokakané..napr. videá ........á možno vytvorenie pár trapošských hier, v ktorých čaro by spočívalo v tom, že by sa dali hromadne hrať! ........atď.
najskôr opraviť chyby a potom nejaké hromadné pridávanie fotiek, keďže po jednej je to dosť otrava a potom (myslím, že tu už také niečo bolo), aby som videla v ktorých témach vo fóre som reagovala
Žiadne novinky do boha!! Ako keby to tu nebolo dosť zabugované.... namiesto opráv vždy prišla nejaká novinka, súťaž, alebo zmena vzhľadu... jak u debilov, ešte si pamatám pri poslednej zmene vzhľadu Tomáš písal, že všetko bude rovnaké zo všetkým kompatibilné a aha.. aj tak je tam taká lišta inde zase iná, je tu bordel jak šľak....
jebať vynovovať, najprv treba sfunkčiť základné veci, ale tak aj tak sú to len slová do luftu, ja pochybujem že sa vôbec dožijem pridávania a odstraňovania priateľov...
určite opravenie priateľov a iných bugov a potom by sa mohlo dať aj fotky hviezdičkovať ako napríklad blogy nemusí tu byť hneď že like ale také ohviedzičkovanie fotiek by podľa mňa nebolo zlé....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
už to tu príliš blbne...
spevácku sutaz to by nebol zly napad, domace videa a podobnééé
Sledovanie tém
Inzercia - na tie trasy ako bolo spomenuté
A potom, keď by to bolo dotiahnuté do dokonalosti... iPhone App