@flegma1triedy neviem , je vela hodín na mna si napísala ze nepecítala si moznost s prichutou.... finlandia neviemjaka tota finladnia neviemjaka bol akoze priklad na tú s prichutou .. aspon tak som to ja pochopila .. a moznost ze niekotá z vymenovanych (medzi nimi aj finlandia) ale s príchutou .. ej boha jak chaoticky napísané
matička Rus! Stalinove slzy som mal, a mi to aj vcelku chutilo, len som sa z toho rehotal jak kokot a nič iné som nepil / nefajčil / iným spôsobom vpravoval do tela..
ale jedine ochutenú... nechápem, ako vodka môže niekomu chutiť. mi to pripadá, ako nástroj na rýchle opitie sa... ale že by sa to dalo piť s chuťou... no tfuj!
@mielikki PREBOHA ja som mala salmiakki a likoricovu kossu a skoro som ju na mieste vygrcala ale tak nevygrcias predsa chlast ked sa k emu normalne nevies dostat ze
ale salmiakki so ZMRZLINOU sme mali na novorocnej party a vsetci sa na mna hrozne rehotali jak mi to nechutilo a ksichtila som sa
@mielikki preboha O______O akoze ja to vsetko volam musta paska a nejem to proste aj ked som mala v sacku svoje sladkosti (take volne) a niecie ine cierne picoviny a ostala mi ta posypka na mojich alebo tak to som grcala to je zlo hento
najčastejšie asi tú, ktorá je najekonomickejšia, ale ak sa idem potešiť tak vodka jednozanačne bsolutka - tu mávajú aj všelijaké dobré edície » www.svetnapojov.sk/14-vodka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
!!!! ale uz ich nepredavaju
no minulý rok som robila vaječný likér s vodkou, lebo sme už nemali rum a celkom fajn to bolo
mozno tak koskenkorvu..
A ešte mi chutia ochutené Absolutky.
ete destilere
nie, žiadnu, len sa na to pozriem a je mi zle...
Najviac mi chutila Double Cross Vodka... Pil som to len raz, je to kurva drahé, no chuťovo to je fajn.
Celkovo mi ale vodka moc nechutí, možno tak v kombinácii s Redbullom alebo džúsom...
ale najblizsie by som sa chcel osobne zoznamit s Goralkou snad to prezijem
Ale raz som mala glg zo salmiakkikoskenkorvy a hoci normálne salmiakki nemôžem vystáť, bolo to fakt dobré
ale salmiakki so ZMRZLINOU sme mali na novorocnej party a vsetci sa na mna hrozne rehotali jak mi to nechutilo a ksichtila som sa
jedla si mämmi?
a vianocne jedlo je asi take iste treti den sa nadomnou zlutovali a urobili mi cestoviny
inak ja som to mala ako pomstu za harulu co som urobila a nevedela som ze mama nema rada cesnak xD tak som za trest musela jest mämmi xD
ei koskaan taas (dobre to je?
» varecha.pravda.sk/recepty/harula-...
om nom nom
(a my ich tuším robíme bez cesnaku
Ale už tam nechodievam.