Ako by ste sa vyhovorili, kebyže sa s partnerom/partnerkou odkradnete na verejné WC so sexuálnymi zámermi, ale niekto by sa vám tam počas toho snažil vojsť? Respektíve, ako by ste sa zachovali, kebyže musíte čeliť pri vychádzaní svedkom? Má niekto nejaké
@simka999 ale aj tak by som to nerobila na verejnosti.. ved to je vec dvoch ludi, patri to predsa do sukromia.. chapem, adrenalin, ale nemalo by to zachadzat az sem.. keby chcem adrenalin tak idem na neviem, parachuting
@n0win0u ty tu neuvažuj nad parašutistami a vysvetli mi, odkedy osoby mužského pohlavia chodia spolu na WC, lebo dnes som tomu bola svedkom a vážne by ma zaujímalo, čo spôsobilo tento fakt
@n0win0u to neviem, proste do priestoru WC a kabínka je tam vlastne len jedna a jedna miestnosť s pisoárom (aby to nevyznelo blbo, že mám prehľad, chodba na wc je spoločná a proste to rozloženie miestností je vidno) a neboli tam tak dlho, aby jeden z nich stihol srať, dokonca tam boli i prikrátko na to, aby sa tam mohla udiať pôvodná pointa tejto debaty, preto ma zaujíma, čo sa tam dialo
normalne som vysla a za mnou priatel, nekomentovala som a naco aj? ved vsetko je jasne, zbytocne cokolvek vysvetlovat. nech sa picnu.l a ak sa nam niekto snazil vliezt do kabinky zakricala som obsadene. vyriesene, tolko povyku kvoli takej blbosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ak vidíš niečo iné urýchlene prestaň fetovať tie sračky.
nech svedkovia premyslaju nic by som im nepovedal
Nabudúce si vymyslím nejakú vtpnú poznámku. Popracujem na tom
To by ste vážne všetci proste iba mlčky vyšli a odkráčali?
aj ja som mala strasnu chut pretiahnut priatela v kabinke ale neviem ci by som to bola schopna naozaj niekedy spravit..
Len prosto odísť