ale samozrejme v čiernej. v pohodlnejšom aute som ešte nesedela. ale možno to bude tým, že on má skvelú výbavu - anatomické sedačky, širšie (a stabilnejšie) kolesá atď.
prepac ked to vyznie strasne (lebo to tak asi vyznie) ale od Golfu 5tky existuje milion 5 pohodlnejsich aut...samozrejme ked to porovnavas s Fabiou Junior (fakt netusim v kolkych a akych autach si sedela) tak chapem...
kazdy ma svoj nazor, ale podla mna su VW pre starych ludi...strasne nudne auta ci uz vzhladom, spravanim sa na ceste alebo cenou
no vzhladom na financne moznosti tak co sa rozhodujem tak medzi seat leonom, ale starym modelom a medzi golfom.....v kazdom pripade si asi vezmem leon, na zaciatok mi to staci, ale golfy vseobecne nemaju chybu, asi najlepsie auto ktore kedy VW vyrobil....
pre mňa je ford taká záruka kvality...možno nie oprávnene ale vždy sme mali fordy a naši boli spokojní a potom asi volkswagen...nemecké autá sú najlepšie. potom citroen...peugot
no my máme focus...fajné to je autíčko nebola by som proti keby sa osamostatním a naši mi ho dajú a dáka mazda by nebola odveci..taká RX8 ka s ami veľmi páči ale aj ta môj najväčší sen je cadillac eldorado májne big drím
Prodám Chevrolet El Camino r.v.1976 Motor je upravená 5,7/350 cui. Nové komplet náplně,filtry.svíčky,kabely,víčko,palec,zesílená cívka,řízení,brzdy,geometrie,pneu 235/70/15 a 255/70/15, světla přední,náhony tachometru a jiné.Má veteránské doklady a potřebuje jen nenáročnou renovaci interieru,elektroinstalace,podlahy a laku. Na pohled je krásný. Cena je 165.000 kč.
@husky nevyznie to strašne, presne ako si povedal - každý má nárok na svoj názor. No ak to mám trošku rozviesť, celkom dlho som sa vozila na Mondeu a Focuse z Fordov, potom to bola Oktavka a Fabia, Peugeot 406 a ešte Renault a Citroen kratučko jasne že som sa nevozila na tých amerických čudách (to je zase môj názor). no a proste sa mi najviac páčil frajerov VW.
neviem čo presne máš na mysli pod pojmom starí ľudia, áno, vo vnútri vyzerá konzervatívne, to ti musím uznať, ale nám s frajerom sa taký štýl páči. a dá sa povedať, že to auto mi zachránilo život, takže je to moja srdcovka.
no, u mna to je takto.. v podstate doteraz som bol v tom, ze si auto nikdy nekupim - absolutne zbytocna vec.. ale mat takuto kraksnu, to uz hej. nejazdil by som tak, ako mestky ludia - do obchodu 200m, do mesta 500m, pouzival by som ho len, keby som cestoval 50km a viac..
Niečo použité z bazáru VW Passat, Škodu Octaviu, ale keby sa podarilo, tak by som rád Ford Mustang, ale nie hen tie tunené, prerobené farebné sračky, proste ten klasický Shelby GT 500 šedej farby bez prídavkov (jak v 60s) xPxP
ten novy hyundai i20 vyzera aj stoji fakt NICE by som povedal ze to moze byt fajn auto ale WV su tiez super a skody bezpochyby tiez ... ono to je tazko v dnesnej dobe lebo v jednej cenovej kategorii sa az tak tie auta nelisia ale mimo toho by som si kupil jednoznacne AUDI lebo ma dost zaujalo poslednou dobou hlavne nova A5 Sporback
@pershing363 tak to mi je zname kedze obe spolocnosti patri pod VW Group, ale ved aj skoda presla velkou zmenou odkedy su ich sucastou....navyse co sa tyka automobiloveho priemyslu tak co vyrobia nemci nemoze byt zle a samo o sebe to hovori BMW a mercedes ktore ani nie su sucastou VWG....
Nie nadarmo sa v automobil. priemysle vravi ze Boh bol nemec
a presne o ten vkus ide...preto som nechcel aby to vyznelo tak strasne subjektivne
406 sa trosku blizi niekde ku komfortu, ale to je este len zaciatok...velke limuziny su v tomto super, lebo maju 1) dost miesta vo vnutri 2) dost miesta na odhlucnenie a 3) velka plocha menej reaguje na nerovnosti ako mala...
vyskusaj napriklad Audi A8 alebo najlepsie Mercedes S a potom clovek moze hovorit o komfortnom aute
stari ludia nemaju radi zmeny...to preto...a co sa tyka vybavy...vyrabaju sa aj masazne, vyhrievane a chladene sedacky...len si treba vybrat
presne ako vravi @eraser ja tu sice pokazde dAm hondu ale ako moznost sa to nikdy neobjavilo tak to dam zas a znova mne sa tiez paci honda- » www.birdz.sk/webka/matias/fo...
@husky - ale to sme sa potom nepochopili, ja som myslela v kategórii, ktorú si bežný pracujúci smrteľník môže dovoliť...audi A8 alebo Mercedesy sú už podľa mňa ťažší oriešok a ani v možnostiach nie sú, takže to som ani nezvažovala...a detto také veci ako masážne sedačky
ale pre srandu (možno sa mýlim), ak vieš, tak napíš koľko stojí A8čka.
@36 Akurat ze su v takych autach nejake dobre 4-5 litrove motory, ktore sa vyznacuju naozaj znacnou zravostou a ked si zratas, kolko benzinu do toho mesacne ide, tak sa rozplaces a kupis si normalne auto.
K Americkym autam - nie každy z nas, alebo ludi okolo, potrebuju "americku" staru plechovicu ... Auto je super, na vikendovu jazdu, niekam a to je všetko, kde využitelnost tohoto auta je...
Na vozenie po meste je velke, ma "obrovsku" spotrebu, a možno hlupe, ale skus s tym zaparkovať na klasicke parkovacie miesto ... Pokial maš na oboch stranach auta, je to kurwa problem. Nehovoriac o nahradnych dieloch atd ... Su to auta, na frajerinu, a občasne povozenie. Na nič ine sa nehodia.
Inač ma takisto pobavily nazory tipu VW golf, the BEST CAR Od VW alebo SKODY, by som si nekupil, absolutne nič, a vetšina majitelov, su len ludia, čo sa autam za mak nerozumeju, a kupuju podľa toho, čo platilo za čias komunizmu. Nemci na kvalite svojich aut hlboko stracaju, a už daleko nemaju to, čo mali.
Inač pre zaujimavosť Ford je symbolom spolahlivosti, to tu niekto pisal. Pre tu srandu, dieslovi motori vo forde, a to konkretne 1.6 TDCI a 2.0 TDCI su prebrane HDI motory s peugeota, a 90 percent suciastok je zhodnych. Takisto tyto "nespolahlivy" francuzi predali svoje HDI technologie BMW cku , a vyrabali v spolupraci dieslovi agregat. Ospevovany "MOTOR" TDI mali prvy TALIANI, a mala ho FIAT CROMA, i ked pod inym nazvom. Takisto momentalne najoblubenejsie COMMON RAIL, zaviedli prvy do osobneho auta taliani konkretne ALFA Romeo, prvy krat nasadene myslim v ALFA 156 ...
Rozne testi kvality vyhravaju s prehladom vaše "ryžové hrnce" vo forme KIA, HYUNDAI či TOYOTA ... Bežny automobil, LOW END, napr od hyundaiu, ACCENT, osadeny motorom 1,5 CRDI, alebo 1.6 CRDI v KIA CEED, je po všetkych strankach lepši, ako TDI 1.9 od Škoda alebo VW Pritom pytaju za ne ovela menšie ceny Preto ta naražka, že v dnešnej dobe si VW kupi iba neznalec.
Len tak pre porovnanie. 1.6 CRDI ma 85 KW, ma ovela lepsi priebeh krutaiceho momentu aj vykon, ako 1.9 TDI PD , ma turbo GARET (nemecke), elektroniku BOSCH (nemecke) , riadiacu jednotku BOSCH (nemecke), obsahuje vsetky najnovsie technologie, geometricke naklapanie lopatie turba, medzichladic, Common Rail 2, 16 Ventilov, a chybaju mu len zo znamych piezoelektricke vstrekovace , ktore som vsak pod objem 2.0 l ani nevidel Ako je mozne, ze toto vsetko dokazu dodat lacnejsie, ako stary PUMPDA DUSE od VW, ktory sa uz pouziva len v Traktoroch, lokomotivach a podobne ?
zo starych by som bral hondu CRX del sol -targa verziu, s VTI motorom, z novych malych aut sa mi paci nova fiesta, trochu väcsie vw scirocco alebo EOS, z este väcsich napr. BMW ...pekne su skoro vsetky....kebyze vyberam pre rodinu asi by som zobral audi A6 , nejake kombi....
ja nechapem preco hovorite o "normalnych autach" napr. VW passaty nie su tiez najlacnejsia kategoria, dalej taky VW touareg sa cenou dost priblizuje napr PORSCHE cayenne, alebo porsche boxter ci cayman patria tiez medzi tie lacnejsie modely porovnatelne s cenovymi relaciami BMWciek ci mercedesov Nevravim ze Ferrari tiez ale porsche je z isteho pohladu rovnako uzitkove vozidlo ako BMW ci mercedes, akurat u nas nie je tak rozsirene, mozno je to tym ze ludia maju vsugerovane ze su to drahe auta. Mat peniaze tak smahnem po cayenne, nebavime sa o carrera 911 to je legenda to je drahe, ale taky passatik 2.0T tiez nie je na zahodenie...
ježiši to je ale primitívne hodnotiť porsche ako nedostupné auto mám chuť vracať z toho... ve´d sa dá kúpiť od 1 500 eur ... dokonca Boxstera mal aj nezamestnaný Farmár Tomáš z Jojky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
z týchto asi focus. poprípade nejaké bavoriše motoriše wozidlo.
alebo trocha odlišné...
» magazin.auto.cz/index.php?seo_r...
ale inak by som asi isiel do Nissan-u alebo niecoho maleho a japonskeho
» magazin.auto.cz/testy/renault-k...
ale samozrejme v čiernej. v pohodlnejšom aute som ešte nesedela. ale možno to bude tým, že on má skvelú výbavu - anatomické sedačky, širšie (a stabilnejšie) kolesá atď.
ale VW by som brala tak či tak, sú to super autá.
prepac ked to vyznie strasne (lebo to tak asi vyznie) ale od Golfu 5tky existuje milion 5 pohodlnejsich aut...samozrejme ked to porovnavas s Fabiou Junior (fakt netusim v kolkych a akych autach si sedela) tak chapem...
kazdy ma svoj nazor, ale podla mna su VW pre starych ludi...strasne nudne auta ci uz vzhladom, spravanim sa na ceste alebo cenou
alebo passat
ale tak na moje chevy to nemá
Alebo potom by som isiel uz do BMW.
Ford a BMW, to su pre mna jednoznacne tie najlepsie znacky
Vozil som sa v ňom, úžastné auto
Toto máme a nemenil by som
ked budem vacsi, kupim si nieco taketo
Datum: 24. 09. 2009
a čo sa týka tých obyčajných áut čo jazdia všade po meste, tak sa mi páčia staršie modely Opel a Volvo, napríklad taká V70
alebo
neviem čo presne máš na mysli pod pojmom starí ľudia, áno, vo vnútri vyzerá konzervatívne, to ti musím uznať, ale nám s frajerom sa taký štýl páči. a dá sa povedať, že to auto mi zachránilo život, takže je to moja srdcovka.
inak @bibla - pravdu máš, nový passat je nádherný
no, u mna to je takto.. v podstate doteraz som bol v tom, ze si auto nikdy nekupim - absolutne zbytocna vec.. ale mat takuto kraksnu, to uz hej. nejazdil by som tak, ako mestky ludia - do obchodu 200m, do mesta 500m, pouzival by som ho len, keby som cestoval 50km a viac..
honda civic D5 alebo R5
Nie nadarmo sa v automobil. priemysle vravi ze Boh bol nemec
Z infantilného hľadiska chcem fotrov služobný Chevrolet, má nádhernú farbu
K teme: Wolksvagen passat cc
Honda Accord Combi
alebo
Mitsubishi Lancer Sportback
a presne o ten vkus ide...preto som nechcel aby to vyznelo tak strasne subjektivne
406 sa trosku blizi niekde ku komfortu, ale to je este len zaciatok...velke limuziny su v tomto super, lebo maju 1) dost miesta vo vnutri 2) dost miesta na odhlucnenie a 3) velka plocha menej reaguje na nerovnosti ako mala...
vyskusaj napriklad Audi A8 alebo najlepsie Mercedes S a potom clovek moze hovorit o komfortnom aute
stari ludia nemaju radi zmeny...to preto...a co sa tyka vybavy...vyrabaju sa aj masazne, vyhrievane a chladene sedacky...len si treba vybrat
@48 @Tikalok presne toto som chcel napísať
@50 @Xhtml lenže ten tvoj Mustang spraví emisie za tri Civicy, pán ochranár...
ale pre srandu (možno sa mýlim), ak vieš, tak napíš koľko stojí A8čka.
K Americkym autam - nie každy z nas, alebo ludi okolo, potrebuju "americku" staru plechovicu ... Auto je super, na vikendovu jazdu, niekam a to je všetko, kde využitelnost tohoto auta je...
Na vozenie po meste je velke, ma "obrovsku" spotrebu, a možno hlupe, ale skus s tym zaparkovať na klasicke parkovacie miesto ... Pokial maš na oboch stranach auta, je to kurwa problem. Nehovoriac o nahradnych dieloch atd ... Su to auta, na frajerinu, a občasne povozenie. Na nič ine sa nehodia.
Inač ma takisto pobavily nazory tipu VW golf, the BEST CAR Od VW alebo SKODY, by som si nekupil, absolutne nič, a vetšina majitelov, su len ludia, čo sa autam za mak nerozumeju, a kupuju podľa toho, čo platilo za čias komunizmu. Nemci na kvalite svojich aut hlboko stracaju, a už daleko nemaju to, čo mali.
Inač pre zaujimavosť Ford je symbolom spolahlivosti, to tu niekto pisal. Pre tu srandu, dieslovi motori vo forde, a to konkretne 1.6 TDCI a 2.0 TDCI su prebrane HDI motory s peugeota, a 90 percent suciastok je zhodnych. Takisto tyto "nespolahlivy" francuzi predali svoje HDI technologie BMW cku , a vyrabali v spolupraci dieslovi agregat. Ospevovany "MOTOR" TDI mali prvy TALIANI, a mala ho FIAT CROMA, i ked pod inym nazvom. Takisto momentalne najoblubenejsie COMMON RAIL, zaviedli prvy do osobneho auta taliani konkretne ALFA Romeo, prvy krat nasadene myslim v ALFA 156 ...
Rozne testi kvality vyhravaju s prehladom vaše "ryžové hrnce" vo forme KIA, HYUNDAI či TOYOTA ... Bežny automobil, LOW END, napr od hyundaiu, ACCENT, osadeny motorom 1,5 CRDI, alebo 1.6 CRDI v KIA CEED, je po všetkych strankach lepši, ako TDI 1.9 od Škoda alebo VW Pritom pytaju za ne ovela menšie ceny Preto ta naražka, že v dnešnej dobe si VW kupi iba neznalec.
Len tak pre porovnanie. 1.6 CRDI ma 85 KW, ma ovela lepsi priebeh krutaiceho momentu aj vykon, ako 1.9 TDI PD , ma turbo GARET (nemecke), elektroniku BOSCH (nemecke) , riadiacu jednotku BOSCH (nemecke), obsahuje vsetky najnovsie technologie, geometricke naklapanie lopatie turba, medzichladic, Common Rail 2, 16 Ventilov, a chybaju mu len zo znamych piezoelektricke vstrekovace , ktore som vsak pod objem 2.0 l ani nevidel Ako je mozne, ze toto vsetko dokazu dodat lacnejsie, ako stary PUMPDA DUSE od VW, ktory sa uz pouziva len v Traktoroch, lokomotivach a podobne ?
Robia si z ludi blaznov
a keby som na to nemala penizky tak aspon nejaky ford malicky
@ayreen
pozri autobazareeu.sk....a nemyslel som nove, ale niekolko rocne