vsetky,nepouzivam makeup nechcem mat po 10 rokoch xicht ako keby presla kosacka pomne,staci ze vidim sestru v 30ciatke ako vypada,sama dzura vyrazka,a este ked si drbne na tvar ten tmavy odtien mam dost.
z mejkapom aj bez mejkapu vyzeraju vsedci furt tak isto, vzhlad tvare a crty tvare to nezmeni ziadny makeup stale ma ten isty nos usta oci tvar ale vecina zien si mysli ze po makeupe sa im zmenil vyzor...maximalne sa zmenilo to ze vyzera bud neprirodzene alebo umelo a to sa tyka aj zehlenia vlasov.nechapem ludi co si zehlia rovne vlasy..
@cain Keď si niekto dá kilo make upu, vyzerá neprirodzene, ale ak si dá len trošku, že ten make up ani nevidno, že má make up, akurát toľko, aby sa skompletizovala farba pokožky tak to vyzerá ok
dermacol je podla mna jedina drogerkova low-cost znacka, ktora za nieco stoji. sa priznajte kto nema makeup cover!
vsetko ostatne doradu - miss sporty, essence, catrice, astor, rimmel, NYC, maybelline - to je odpad. teda nemam problem pouzivat nejaku dekorativku - tiene, lesky, ruze, laky od tychto znaciek, ale makeup by som si nedala na tvar.
@greyness vrele odporucam! najlepsi korektor aky najdes, v cene cca 3eura, vydrzi roky, zakryje vsetko. samozrejme nikomu neodporucam pouzivat ho ako bezny makeup na celu tvar.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ja mám teraz tento, odtieň ivory » www.super-avon.sk/dekorativna-koz...
vsetko ostatne doradu - miss sporty, essence, catrice, astor, rimmel, NYC, maybelline - to je odpad. teda nemam problem pouzivat nejaku dekorativku - tiene, lesky, ruze, laky od tychto znaciek, ale makeup by som si nedala na tvar.
drogerkove jedine dermacol, loreal a max factor.