@cjubou je divoka karta , @omeleta ma bronz a @murcatko ma s3ebro. ale ak je tu niekto fakt boss, kto k tvorbe inspiroval dokonca i samotneho mna, je to @finewriter !
@vast sry, bratu, prepracujes sa raz ale omeleta pisala v 13 tak ako ja nepisem ani v 22, murcatko bol neskutocny inovator a do blogov zapajal vsetky zmysly - ponukal tam hudbu, home videa, fotky... a to vsetko v kombinacii s textom, cjubou zase vie podla mna vsetko a finewriter... precitaj a uvidis, koho vykradam
Mňa pravidelne a už veľmi dlhodobo najviac berú a fascinujú blogy od @nonormal - a. On vie písať tak, ako som ja nikdy nevedela a podľa mňa ani nikto, koho som kedy za svoj život čítala. Je v tom toľko zmyslov a všetkých ostatných vecí, toľko pravdivosti, že musí mať proste miesto No.1
A inak pre mňa výnimočné blogy majú napríklad @abort , @anzu , @ratsanares za poéziu, alebo aj @tikalok - ova prozaická tvorba na tomto portáli fajnovo vytŕča oproti tomu, čo je tu bežne ponúkané
@sarah_whiteflower ja som si až teraz všimol, že tu existuje niečo ako "reakcie" =D =D Ďakujem Mňa to velmi velmi tešííííí Škodou je, že už to nejde tak ľahko to písanie, ako kedysi A neviem, či to je škodou alebo výhodou. Pretože najlepšie sa mi píše, keď som nasraný, alebo smutný, alebo opitý ale teraz už dlhu dobu nie som =D
@nonormal Všimla som si, že už aj menej píšeš, ale ty máš štýl písania taký, že nech už to napíšeš o čomkoľvek, stále to má v sebe to niečo. Podobne ako tvoj posledný blog, ktorý som videla Takže to je viacmenej jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Neviem, niečo tak silné aby ma to nejako oslovilo že by som nad tým premýšľal aspoň 5 minút po prečítaní som nenašiel.
Možno akurát niečo, kde by som hodinu dokázal vyčítať chyby.
(a dalo mi skurvenú námahu to vyšprtať zo zaprášených archívnych spisov tejto stránky, tak sa neopovážte nekliknúť)
Ne že by sa mi páčil ale fascinoval ma dosť
alebo od @purenarcissism a tak
a taktiez @prckoo je supis!
Kedysi v praveku to bol @tetraver šista (napíš niečo nové), @anzu (môj tajný blogovací idol) ... z tých novších napríklad @piotra , @phantasia. @divinatoire ...
a pokračovania
Všetky si nepamätám.
Ale naposledy čítaný ,ktorý sa mi páčil bol určite tento -> » www.birdz.sk/webka/romika/bl...
Jéé
@abort @taylorova za staré časy...
moja fascinacia blogmi aj tak vacsinou vychadzala z fascinacie cloveka ktory ma svojho casu zaujal
a to tie blogy ani nemuseli byt nejak extra dobre
som lahko ovplyvnitelny clovek
Za new pleasure ti patrí jedho great thanx.
btw. aby som nebol odveci tak pre mna top uzivatelia jednoznacne @piotra , @bonita , @omeleta , @nataly005 .
Ja tam do tej tvojej štvorky nepatrím, ale dakujem
ďakujem teda, ale to že viem všetko má ďaleko od pravdy
(keď tak viem dobre používať google, čo nie je nejak výnimočné (hoci tu sa občas ukážu exempláre, existencia ktorých tomu výroku odporuje)
mňa najviac fascinoval (ne)jeden @mielikki - in výtvor, najmä ale tento » www.birdz.sk/webka/mielikki/...
, viacero vecí od @sarah_whiteflower (hlavne jej vedecká tvorba), a samozrejme aj štúdie od @anzu - inho jednočlenného tímu
Mňa pravidelne a už veľmi dlhodobo najviac berú a fascinujú blogy od @nonormal - a. On vie písať tak, ako som ja nikdy nevedela a podľa mňa ani nikto, koho som kedy za svoj život čítala. Je v tom toľko zmyslov a všetkých ostatných vecí, toľko pravdivosti, že musí mať proste miesto No.1
A inak pre mňa výnimočné blogy majú napríklad @abort , @anzu , @ratsanares za poéziu, alebo aj @tikalok - ova prozaická tvorba na tomto portáli fajnovo vytŕča oproti tomu, čo je tu bežne ponúkané