@luucuska vieš... keby si si všímala, tak by si si všimla že najmenej 50% ľudí stále platí nie kartou. obvykle môžeš počuť cinkanie kovu a otváranie a zatváranie kasy. čo presne to znamená si domysli
ja si pamätám ešte lístky za 2sk také na recyklovanom papieri. a preukážku! tá bola super. to sme nosili na lipku na krku. s mesačníkom a strašnou fotkou v štvorci so zeleným okrajom.
zeby sa davali peniaze ? a vies ze aj teraz sa to tak este da ked nemas karticku ?
a to fakt boli aj nejake mesacniky na SAD ? dnes ked clovek cestuje napriklad 10 km tam a spat kazdy den tak da 1,20 s kartou a 1,60 bez karty no a spocitajte si to za mesiac a to je len taky kusok a pred par rokmi som dal za to o polovicu menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teraz ma na mesiac vyjde cestovne 13€.(ten isty spoj)
a teraz mam zas mesacny listok a letam hore dole po celej prahe ..500 m idem elektrickou bo som lenivy ist peso na metro ..
a to fakt boli aj nejake mesacniky na SAD ? dnes ked clovek cestuje napriklad 10 km tam a spat kazdy den tak da 1,20 s kartou a 1,60 bez karty no a spocitajte si to za mesiac a to je len taky kusok a pred par rokmi som dal za to o polovicu menej
ja si vždy kupujem za peniaze od tých ochotných pánov šoférov...