tak viem kedy dosiahnem hranicu aby mi na to nasi neprisli.. takze v krcme 7 poldeci a vonku pol hrusky + deci vodky (minuly piatok) a domov som prisiel v pohode (o desiatej)
som idiot, uznavam.. a nemam pocit ze sa chvalim.. no ak by som byval sam tak sa nebojim povedat ze by som stiahol aj dvakrat tolko.. ked jebe ta poriadne ne? uz beztak robim dobre kraviny ked som dole..
vela, dost vela ... ked sa pije tak sa to nepocita ale vsimol som si taku vec ze cim viac mam v sebe tym menej vnimam zeny okolo mna cize teraz nemam dovod pit vela len tak akurat
fúúú, že som sa zobudil v posteli vyzlečený, nepamätal som si ako som sa tam dostal, ale pamätal som si kde mám okuliare DD A predtým som sedel v jednom klube a hrala hudba... A zrazu ráno
a na druhý deň sa mi na vlakovej stanici zdvíhal žalúdok, keď som zacítil opitého ujka
no nejakych 8 poldeci vodky, ktoru som zapijala radlerom (pivo so spriteom) a aj nejake vino, na dalsi den som zvracala asi 8 krat, nikomu to neprajem. s alkoholom fakt opatrne!!!
ťažko to tak na množstvá povedať. keď som ale prepila vytrénovaného človeka, ktorý chlastá celý život a je odomňa o 16 rokov starší, trochu som to začala obmedzovať.
cez liter tvrdého za jeden večer. ale určite to nebol strop, lebo ja nepijem do kómy a hento bol nejaký šťastný večer, kedže inokedy by som grcal, sral, spal.
@dconan zacal som pit o 9tej vecer a uz o pol 1dnej som uz spal a rano som nadaval ze kto mi vypil celu flasku a kamaratka na to ze vsak si to cele sam vypil
pfuuu no velmi nepamatam ale co pamatam tak to bolo na zaciatok 5hrusiek a potom uz dvojlitrovej flasy daku slivku ako malinovku som to pila zevraj no a nadruhy dn sa len bratranca pytat ze kedy a ako sme prisli domov a ze dni mesta odvtedy soms nim ako s partiiou nikde nebola a to ej uz roka pol
@Wladi ale sak borovicku som si len raz v zivote kupil lebo som dovtedy nevedel co to je a som to hodil doseba a odvtedy sa zastavam nazoru, NIKDY VIAAAAAC
raz na svadbe za noc okolo 1,5l vodky ale to bolo za celu noc a vsetko pametam, len som bol dost mimo. A tak ked poriadne nepametam tak asi 1l hrusky za hodinu, a tam je nepekna prihoda ale mam okno z toho vecera asi o 7 vecera do 9 rana
Málokedy si pamätám koľko som mohol toho vypiť.... ale polovica hrušky plus niečo s vodky padlo keď som pil iba ja s kamarátom, takže ak sme pili narovnako tak asi 8 poldecákov.... v poslednom čase pijem iba do nalády, už sa poznám kedy mám dosť...
pol litra tvrdého,nejaký ten štek aj pivo. a potom amnézia.... ale neviem,možno bolo už aj horšie....keď sa pije z fľaše alebo sa zabúda koľko sa pije,tak človek ani nevie...
nuž otrava minulé leto ... ako vždy nalačno a čisto len alk .. domov som prišla ani neviem ako ale ráno som sa zobudila v posteli celej ogrcanej, ešte aj na podlahe a samozrejme zobudila som sa kvôli tomu že som šla znovu grcať som vygrcala ešte aj vodu z vodovodu teraz sa už len pousmejem ale tak... odvtedy som sa neožrala ani raz
aj na 6 ešte reagujem =D že neprekonávaš,čosi...fľaša fernetu? to je nič...keď sa vraví o prekonávaní,,,tak napr.ja-mne z fernetu už nič neni,lebo ja som ho pila v kuse 2 roky,proste,kde sa pilo,tak ja nič iné,len fernet čisto...a od silvestra,ho už nepijem! pretože,som vypila sama fľašku toho fernetu,ostatní mali iné ,potom som bola v bare v noci,kde som dala 4 poldecáky fernetu,a ešte medovinu,a nebolo mi NIČ,a vtedy som sa nasrala,že mi z toho nič neni! takže ľudia,nepite fernet,miniete len peniaze! a za nič =D...no tak a najviac,ten rekord,,,bol na zač.augusta =D 6 x vodka,3 x slivka a bola som K.O. takže TO bol asi môj rekord =D ale sú aj večšie,určite,pre takého chalana by toto bola polovica =D ach,no ale teším sa na dozvuky po stužkovej
traja sme boli a mali jednu flasu zeleneho absinthu co sme zapijali s dzusom, ale ked sa minul, zapijali sme to s vinom, mno vobec som sa neopila a to ti dvaja zakomovali ale so mnou to nic nerobilo
A pak som uz len miesala..čojaviem...napr. slivka, rum, ceresna, hruska, vodka, zelena a to vsetko som zapijala sodou.
Alebo 12x velkych piv so slamkou;hmm...čo ešte...jajjj 10x ceresna abo jedna flasa zlatej tequily(co sme dvaja vypili)
To su moje rekordy. Stare casy. A stacilo...uz nepijem, ani prilezitostne...
v tejto kategorii rekordy nelamem, ale co mam rekord tak to asi 2 male piva a 10 poldeci co viem a isiel som domov triezvy....jednoducho som nemal naladu pit v ten den...zato kamosi boli jak delobuchy
tazko povedat hlavne podla toho za ako dlho ale v podstate za no 1.5L vodky na jednej svadbe a za den cca 2L tvrdeho z toho 0.5L 52% slivovica a 0.5L 70% absinth to bolo po skuske zacal som cca o deviatej rano a az kym som nezaspal som chlastal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Btw, je to úbohé.
som idiot, uznavam.. a nemam pocit ze sa chvalim.. no ak by som byval sam tak sa nebojim povedat ze by som stiahol aj dvakrat tolko.. ked jebe ta poriadne ne? uz beztak robim dobre kraviny ked som dole..
a na druhý deň sa mi na vlakovej stanici zdvíhal žalúdok, keď som zacítil opitého ujka
zdravím bziki a tuleňka
Za boha si neposmeniem čo, ani koľko, ale slabé a málo.
Akurát som potom urobila prijímačky na 146 bodov zo 150
Vďaka bohu,tým pádom som asi dostala rozum a odvtedy sa na kachličky cez zábradlie nehádžem....
a pil som sice len vodku, ale bolo jej vela...mrte vela...a este par piv a tak...
8 piv
4 vodky
3 fernety
flasa vina
flasa sapmpusu
1 tequila
2 tatranske caje
lamborginy (napoj zlozeny z 8 druhov likerov a na vrchu horiaci absint)
a flasa jelzina po ceste domov
Vysledok ? 8 mesiacov som chlast nemohol ani citit
Pijem 4 krat do roka = narodky,jarmok,silvester + jeden slot na nahodne pozvanie
Aaaa momentalne ma tak boli hlava kedze sme mali jarmok ze si idem asi lahnut
Good bye my friends
A pak som uz len miesala..čojaviem...napr. slivka, rum, ceresna, hruska, vodka, zelena a to vsetko som zapijala sodou.
Alebo 12x velkych piv so slamkou;hmm...čo ešte...jajjj 10x ceresna abo jedna flasa zlatej tequily(co sme dvaja vypili)
To su moje rekordy. Stare casy. A stacilo...uz nepijem, ani prilezitostne...
1flasa hrusky(dvaja sme to vypili)
7x vodka, 7x slivka, 2x rum a vela vela vela piv....plus becherovka(jedna flasa)
To bolo prvy den, druhy den som pila s opicou....ale uz neviem co..Golden daco...a vino